深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
9  183.7k

我去左月河W, 430. 九龍W都有開. 朋友去另一/骨場, 480. 普遍都係400+以上. 貴左30-50%.

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 19:03 發表 查看引用來源
唔係月亮灣果邊, 係彭年酒店果邊
果間唔係深豪咩? 唔多覺有一間叫合合

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-6 10:23 發表 查看引用來源
深濠執左笠啦, 變左合合養生
又改斜歸正. 3年後再過來發覺好多變左酒店, 又好多停業, 又有好多改斜歸正. K就變量販.

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-7-27 07:36 發表 查看引用來源

應該係鬆腿房,我都入過,不過自從走咗個靚妹仔技師後,都少玩左,佢簡直係幼齒美乳,可遇不可求 (^з^)。
咁多年你仲係鍾情申淫座

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-8-24 17:37 發表 查看引用來源
我度數深, 在香港配要二千元, 大陸配一千元
我帶老虎去橫崗配, 佢兩只眼都500-600度近視, 花左400蚊配左. 如果再超薄D, 要500+ 至600. 好少1千咁貴.

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-9-17 21:53 發表 查看引用來源

係呀!不過我都冇門路去95、98場,
一直都係幫襯92埸,哈哈⋯😄。
去92技C屋企先有機會變95甚至98.

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-9-18 09:40 發表 查看引用來源

這個是大陸人用的暗語來表達,最初我以為是出生年份
應該係汽油變做暗語. 92汽油差D, 95汽油好DD.

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-9-18 08:55 發表 查看引用來源

呢個我都明白,但要洗唔少錢。
明賣明買最實際~!😁
我上次都唔係多好多錢. 平時去公司都500小費. 果次做完我俾600. 佢話800. 抵吊.
對佢地黎講1Q唔係好值錢. 我去佢公司都花800-1000落樓. E家佢賺多300已經好開心.

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-9-18 12:18 發表 查看引用來源

應該同你好熟,平時又大方,先會俾個優惠價你。
我以前識嗰個spa技師,幫襯過4、5次,佢自爆有做私鐘,同我講可約人仔1500/次,冇錯佢係好細個,20樓下,對波好靚又挺,但唔算靚,只可以話可愛,所以冇幫襯過。衣家好難搵到佢,十問九唔應。 ...
好熟啦. 由佢夢幻到天水到時光, 疫後月荷再去九龍W. 都有6-7年咯

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-9-19 22:22 發表 查看引用來源
九記女,有无咁大年紀,中女喎?
當年佢19-20左右. E家都係25-26. 一定唔過28

前往最後回覆