深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
15  183.6k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-2-13 17:28 發表 查看引用來源
上次在某師兄的帖內,講過下5日4夜去過的場所後,今次自己出返個內地夜遊新帖先。

2月6日取消了返大陸的所有限制後,所以這個星期五、六、日,明顯街上及我去的骨場,多了好多人,尤其是東門步行街,同兩星期前差天共地,因我從佳寧 ...
多謝師兄用心分享,如果這裡有更多師兄分享資訊,相信可以重現以前內地夜遊討論區既光彩!
洪湖如果只想按正骨真係唔錯,價錢算公道,主要做內地客多,香港客比較少,但想按邪骨就最好免了,一來技師比較正氣,二來唔係後生😁

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-13 23:23 發表 查看引用來源
洪瑚城係乜野料呢
點解會咁多人幫親呢

我新銀座張會員咭,我上去都試下先
重有張搭車搭地鐵咭

c兄知唔知  怪淘沙  有冇開呢

不過,身痕坐  多d機會有鬼鼠機的 ...
一間環境唔錯既細場,按個中式加大堂連小費都係三百人仔左右,有時間HEA下唔錯的,不過內地客比較多,同埋繁忙時段可能大廳都無位坐,因為大廳比較細唔多位,我比較鐘意下午2,3點去,HEA幾粒鐘按下摩食埋野,放鬆下!

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-14 00:05 發表 查看引用來源
基本上係正的
不過,好多年前我試過有鬼鼠
長期都有鬼鼠😁以前仲有個PLAN叫夏威夷風情,專起機,不過技師就😅

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-14 10:21 發表 查看引用來源

睇視頻幾靚
個塲
飲品食物自費
睇嚟按雙鐘正骨刀吾平
疫情後唔知有無裝修過,如果無就應該唔會靚得去邊,因為都舊舊地😂去皇室假期可能更好,又近😁

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-14 23:49 發表 查看引用來源
https://youtu.be/OEmr01vS7P4
執靚左WO,以前好殘,之後生意麻麻就割左部份出黎就酒店出租🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-15 12:50 發表 查看引用來源
直接去酒店睡,下次帶同機師去情情趣酒店睡😂
而家酒店咩價錢?以前去開維記D房都OK🤤

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-8-15 21:17 發表 查看引用來源
黃金水匯中式78元, 小費100, 送洗腳或修腳或按手或按頭肩, 小費50
不送採耳, 不送鬆腿
嘩,抵按,全身推油呢,會唔會都好平😁按中式連一個大堂都係2百頭落樓,呢個價都好抵👍

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-8-17 14:42 發表 查看引用來源
推油要比多一百元, 貴好多
全身推油好少場做特價,多數都係中式特價多

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-8-21 15:18 發表 查看引用來源
我朋友捨得花300元食大餐, 唔捨得花300元按摩
我都係捨得比錢食多過比錢搵女女,可能我太胃食🤣

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-11-6 23:34 發表 查看引用來源

昨晚去洪湖城都幾多人,聽師傅講呢排多了好多香港客
洪湖城沖涼設備整返未,之前去又漏水又發出怪聲😂其實呢個場幾好,價錢唔貴,肚餓又長期有粥食

前往最後回覆