上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
316  187.1k

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-6-28 23:08 發表 查看引用來源

今日下午去金碧都係仲要登記回鄉卡.技師也不除衫,只拉高上衣拉低褲. Kiki主任今日坐前台,問佢點解仲要登記回鄉卡,佢話公安局指示一定要喎.真係唔知幾時先回復正常 ...
如果唔除衫,是否玩得冇咁放?
唔知金安是否一樣,請問有冇師兄最近去過?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-2 11:08 發表 查看引用來源

金安沒去過,在那?

唔除衫當然玩得冇咁放,起碼磨棍都冇咁方便
金安在東門南路

拉低褲都可以磨棍?

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-2 11:08 發表 查看引用來源

金安沒去過,在那?

唔除衫當然玩得冇咁放,起碼磨棍都冇咁方便
早兩天終於去了金安,見Tg群有師兄推介,後生靚女,當然去試下,果然係冇介紹錯

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-7-9 10:13 發表 查看引用來源

C兄揾左邊個技師?
發仔,師兄也有去過?

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-7-9 10:51 發表 查看引用來源

尋晚又去咗,不過做保健,因為做spa根本都按得麻麻,醉翁之意不在此。不過去廁所的時候撞見一個幾好樣,可惜冇波路,但樣靚下次都要試一試。美中不足是,呢個場做spa,冇乜服務,完事仲會比小費單你簽(可以唔簽,但會黑面)。 ...
請問師兄靚樣的是什麼項目師傅?

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-7-9 11:28 發表 查看引用來源

以前係天水時去得最多,通關後貴左又玩得保守,而家去少左
之前冇去過,現在收460

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-7-10 22:33 發表 查看引用來源

金安分三级收費,普通号收448,三連号488,四連号528,另加12蚊浴衣,C兄做發仔所以收460
多謝師兄提供資料,原來我嗰個係普通號,都唔錯喎

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-7-12 20:20 發表 查看引用來源

唔使客氣,大家交流下資料,金安嚟咗個新技師,易生死,睇相好似幾好,有冇師兄試過?本來想試但見其他師兄講而家嚴打得咁犀利都唔敢上去
仲想下星期再去試其他邪骨場,咁要暫停下先

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-7-12 22:41 發表 查看引用來源

真係嚴打得好犀利,今日下午係月亮灣本想同兩個採耳妹妹唱K,點知經理話採耳妹妹暫時唔可以陪客唱K.連正骨場都咁嚴打,邪場可想而知.已嚴打了成個月,真係唔知要打到幾時? ...
在新銀座都試過幾次有人來查,開消防燈

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-7-13 12:50 發表 查看引用來源

呢排大家都係要忍一忍,免得唔見咗七日
香江明珠由星期二開始指定有些時間,都要打開門按摩,星期四睌上仲提早8點開始要打開門按,所以呢排真係要小心

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆