上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
311  183.8k

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-7-13 21:20 發表 查看引用來源

靚樣嘅都係做SPA !
基本上,中泰式都係上咗年紀,不過按得好過SPA,做美容嘅都好樣D。
收到,唔該師兄

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-7-16 21:56 發表 查看引用來源
戮日早上同朋友在羅湖城小桃源飲完茶過左去新銀座, 好人多,搵左朋友介紹的正骨中式技C, 40多,身型一般, 手骨略嫌細力, 閒聊間嚴打好似冇咩影響, D技C一樣替客人出火,  最後傾到簽兩佰小費幫我出左, 可隔褲摸下身,伸 ...
大部分正骨場都有個別師傅為了賺多些小費,偷偷同客人出火,不過年紀大及樣子一般才會這樣做

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-7-13 23:59 發表 查看引用來源

香江明珠由星期二開始指定有些時間,都要打開門按摩,星期四睌上仲提早8點開始要打開門按,所以呢排真係要小心
早兩天按完返港,聽說至少有5間被查封,已知的是新銀座二樓,皇室假期,另外還有一間大場都停業,有冇師兄知道係邊間?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-20 16:02 發表 查看引用來源

時光和40樓.羅湖C兄和我推介點名查
師兄收到,唔該哂👌

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-7-20 18:31 發表 查看引用來源

是的, 同我按了好多年那個肥婆技帥一直聲稱做正規, 前幾日我介紹個朋友去, 竟然可以幫他出火, 原來"正規" 是視乎什麼客人,
看來新銀座的中泰技師基本上都可以, 只是有些挑客做 ...
可能係熟客才會吧

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-23 00:29 發表 查看引用來源
但是

你個friend話係場內d房做?
應該不會吧,因為經常都有人巡房

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-7-25 22:57 發表 查看引用來源

我响身痕座按咁耐未見過巡房, D管理懶過鬼, 上次係房等緊技師時,見到對面房按腳技師正在幫客人耍棍, 果客隻手伸左入去玩波波
我通常係301,501,601,701呢四行啲房按摩,可能師兄去了入面的房間,比較少人經過

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-7-30 21:02 發表 查看引用來源
身痕坐都係我主場, 都係因有相熟技師, 但現在D管理及作風愈來愈差, 今日按完以后都不再去, 決心轉場
有相熟技師在,請問為什麼不再去?

引用:
原帖由 emau1 於 2023-7-30 22:20 發表 查看引用來源
佢最大既問題
係人手唔夠
如果唔係主動搵人寫野飲,入房
係會冇人理你的

but
呢個係 territory wide, SZ wide, world wide問題

你轉場
諗住轉邊間呢
我本來想多d去
+保x
but疫情後試左幾個
都係按得唔arm心水 ...
嘉寶城疫情後都未有時間去,聽講裝修過,請問是否部份裝修?

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-7-31 02:28 發表 查看引用來源
之前搵開嘅靚女采耳師,唔知咩原因冇做,我都冇聯絡方法,唔知有冇師兄知佢轉左邊個場呢?
今早我都收到相熟靚女采耳師,昨天是最後一天,不知道是否同一個?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆