上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
69  183.8k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-3-4 10:13 發表 查看引用來源

環境新銀座好好多,
但是價錢,以中式比較 :
香江明珠109元雙鐘90分鐘,要加一(即133元100分鐘),比較新銀座少16元之差,師傅真的大媽多
新銀座    149元雙鐘100分鐘,冇加一,師傅比較後生啲 ...
師兄,有冇做過新銀座既鬆腿?我個日走時,見到有人做緊,我見技師雙手推得好入,唔知有冇劣棍玩下?收費都唔平98/50分鐘,
呢個項目唔係送既,要自費,唔知小費要幾多起步?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-3-9 19:03 發表 查看引用來源

幾個月前,本來想試鬆腿,但是被技師推銷入房按兩個鐘,包小費好似係438,可能是另外一個推油項目(她們是專做鬆腿及推油項目)

真正鬆腿就未試過在大堂做,小費我估每鐘100元 ...
之前你講過有個428包小費既推油,上五樓做既,係咪呢個?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-3-10 16:54 發表 查看引用來源

上次鬆腿叫我入房按雙鐘,可能就是428這種,不是在五樓,在美容部隔離D區那些泰式床房間
438入房做,有冇高清同互動呢?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-3-11 23:57 發表 查看引用來源

不同邪骨場,我就冇了,可能不同師傅不一樣
呢個价冇互動咪等如鬼鼠机,直接鬼鼠算了

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-4-5 00:30 發表 查看引用來源

大多數人都做呢個項目,會按下前列腺的,都幾到位,但是不出火
呢個項目幾錢,小費150可以嗎?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-4-5 18:06 發表 查看引用來源

150都可以,如果按得更舒服就200
200會唔會有得出?

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-4-6 15:33 發表 查看引用來源

可能個別會有機會
是不是養生技師主理?有沒有好的推介?不一定要可以特別服務的,謝謝

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-4-6 19:06 發表 查看引用來源

佢哋冇分部門的,都是中泰師傅做的,我揾開的是返夜班的,你只可以做早班或中班的,我有時瞓醒早上都試過做輪牌或者隨便揀都有,平均水準都可以. ...
唔該師兄,可能過几日去試下

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2024-4-10 01:04 發表 查看引用來源

或者00:30按玉石三個鐘就可以在房間睡覺,小費一般兩百元起,如果我的相熟師傅就畀多啲
師兄,前日去咗洪湖城輪牌做玉石,技師40+,part one全程hea按,到按前列腺時,推既速度好很快,赶收工咁,
真係冇運,師兄有冇早中班技師推介,另外個自助餐就好一般

引用:
原帖由 emau1 於 2024-4-15 15:20 發表 查看引用來源
我依家坐緊2號線去大劇院轉車
去國貿站落

跟住去手打場

跟住去身痕坐
新銀座樓上?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆