深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
29  183.8k

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-7-24 12:56 發表 查看引用來源

應該不會吧,因為經常都有人巡房
我响身痕座按咁耐未見過巡房, D管理懶過鬼, 上次係房等緊技師時,見到對面房按腳技師正在幫客人耍棍, 果客隻手伸左入去玩波波

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-7-27 12:59 發表 查看引用來源

係呀! 習慣咗、有種歸屬感,識咗十幾年嘅技師仲喺度做。
開張已經幫襯(以前叫桑拿not水匯),重新裝修係靚咗,但管理就差咗,人手不足,冇位仲收客。
呢個場真係好旺,尤其是假期,成日爆滿,經常冇房要瞓大堂,遲去連大堂都冇位。 ...
我每星期最少一次, 而家閒日都經常爆, 一國兩制場但好多人做428餐, 而家D中泰技師基本都偷鐘搵食, 原本相熟多年的肥婆技師都開始Hea 按, 想轉場但其他場又冇咁就腳

身痕坐都係我主場, 都係因有相熟技師, 但現在D管理及作風愈來愈差, 今日按完以后都不再去, 決心轉場

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-7-31 12:17 發表 查看引用來源

有相熟技師在,請問為什麼不再去?
肥婆技師跟左佢都好多年, 最近開始 HEA 按, 可能最近學人做左鬼鼠機, 個場成日叫都冇人理, 一有大客就4,5個人跟住佢轉, 試個好多次搵人帶入房都狂sell你倣428,養生, 唔做就冇房, 叫我坐大龐等兩個鐘, 每次都要叫肥婆技師攞房, 好煩. 朋友在友誼按, 平日人少夠清靜, 打算過去試試

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-8-1 19:49 發表 查看引用來源

逢星期六好多地方都多卜,所以星期六我都會盡量避過不上去
我都怕多人, 所以係閒日去多 星期六,日會跟朋友去福田或其他地方

引用:
原帖由 emau1 於 2023-8-1 00:06 發表 查看引用來源
友誼
1個鐘=100 min

1個鐘=120 min

2個鐘中式幾多錢
2個鐘中式比小費RMB120 ok嗎
1個鐘有100 min

友誼好似雙鐘是100 min., 朋友簽開100 - 120, 冇黑面, 送一個大堂, 佢通常按腳簽50, 管理比以前好多了, 閒日好靜, 星期六只會晚上開始多客, 明天我去試試,

引用:
原帖由 emau1 於 2023-8-2 23:12 發表 查看引用來源
我打錯字摭

我都估到係100分鐘

算,我去 +保x
+保x 有時都好多人  D大媽好嘈

听說經常出來查有否登記証件, 捉到需停業三天

昨晚跟朋友在友誼按正骨, 9點鐘話查消防, 要開晒門, 技師說最近風大, 祝各位師兄出入平安

最近身痕坐招了一些年輕的中泰技師, 不知師兄有否遇到?

前往最後回覆