上一頁下一頁
發新話題

深圳羅湖三日兩夜之旅

收藏  |  訂閱
40  183.9k

引用:
原帖由 酒店失控 於 2023-7-20 11:04 發表 查看引用來源
皇室假期做得太揚吧。 微信公眾號現在宣傳 4 樓元帥燒烤。
兩星期前去過太平洋, 技師講, 男女不可以同房按摩。
男女不可以同房按摩?唔係卦?咁豈不是要搵男技師做全身按摩

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-7-20 10:03 發表 查看引用來源

早兩天按完返港,聽說至少有5間被查封,已知的是新銀座二樓,皇室假期,另外還有一間大場都停業,有冇師兄知道係邊間?
今日聽技師講話係東方圓喎

引用:
原帖由 betfootball 於 2023-7-31 12:48 發表 查看引用來源
通常無故失蹤,一是嫁人,一是下海。
可能放大假回老家探父母

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-14 22:40 發表 查看引用來源
对,风景好靚💪👏~溝女一流😂👍前喜悦部長😁👍带過佢去彭年吃自助餐吾知有冇人記得佢😆
我也同過前平安Ellie主任去吃自助晚餐,吃完仲去皇室按摩.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-14 23:26 發表 查看引用來源
男人乜嘢囡囡也玩,不過大六女子做邊行大部份也貪,真係玩下就算,千萬不要沉船😹你吃完自助餐重去按摩?應該係飲完紅洒吃完自助餐學我帶埋佢去酒店住,否則約佢出嚟做乜😹 ...
冇去酒店呀,佢嗰日親戚到.按完後在房玩下波咀下喳

引用:
原帖由 DAVIDCHAN8688 於 2023-9-22 00:20 發表 查看引用來源

佢哋星期日至星期五下午5點前入場,中式,泰式,香熏,日式等都是特價188元要加一,仲送兩個大堂,當然按最貴的日式啦,原來是按前列腺啱哂我,都幾到位,冇得出火,如果想出要加兩舊,我就唔需要 ...
下次去月亮灣試下個日式. 聽講月亮灣來了很多年輕探耳妹妹呵

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2023-9-23 18:09 發表 查看引用來源
依間野會唔會好多人?
我平日下午去都好多人,有時大堂都搵唔到位坐

引用:
原帖由 tungsingyiuyeu 於 2023-9-23 20:47 發表 查看引用來源

平日都咁多人, 真係唔使諗星期六去.
個到好似唔係特別平, 係唔係因為個邊骨場執左好多?
附近都有兩間大骨場,黃金海岸同黃金水匯.
月亮灣香薰鬆腿都好出名,而且仲有免費自助晚餐

引用:
原帖由 emau1 於 2023-9-23 22:43 發表 查看引用來源
月亮灣?

睇離香港真係玩完了
點攪夜市都救唔返

因為
我確實都凈係鍾意上深圳玩and食

身痕坐
試過兩3次
沖完涼出離,居然full曬,冇位坐
星期二4點零炸 ...
係呀,我都係鍾意上深圳按摩同食嘢.係香港大場按摩實在太唔化算.就算去足浴店按腳都要百多兩百元45分鐘.

引用:
原帖由 betfootball 於 2023-9-24 20:06 發表 查看引用來源
好多間平均都少咗人,無辦法。
上個月平日下午去過友誼,大堂真係冇咩客.早幾日下午去黃金水匯都係大堂冇咩客.呢兩間疫前都好多港人去.疫後通關後反而少了港人去.可能香港經濟差港人收入少咗冇咩餘錢上去按摩玩樂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆