上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
72  279.0k

通常借錢俾技師都預咗好難有得還,多數錢債肉償.

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-6 21:43 發表 查看引用來源
簡直係天堂
我那時好似返工咁
每個禮拜六都要上去zmt一次
有陣時,要加班一天添

真係唔知邊個契第
發明左東管SN呢個驚天地既玩意
還記得那時囡囡多到眼花撩亂,仲要俾多一百多個陪訓囡玩雙飛

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-8 22:52 發表 查看引用來源
借問太平洋糸米正?
疫前入房鬆腿,有毛伯伯正可變邪,不過唔值,要加4個鐘同超過500機油費.連鐘錢,房錢加機油費,要過千元.
通關後未去過

送禮物俾技師唔係沉船客就係另有交易.我也遇過幾個機場技師撩我話一個新iphone可以去酒店短聚.但我覺得$7-8000唔值,所以冇睬佢.超市採耳妹妹酒店短聚都係$3000

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-17 21:11 發表 查看引用來源
緊係唔值,疫情前技師短聚價都係1-2000😁
就係疫情前在超市搵過採耳妹妹短聚價3000.

採耳妹妹價一般比技師高

嚴打中,暫時都係避開機場,去鬼鼠場算啦

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-3-22 07:24 發表 查看引用來源
是否重係現金结賬?
係,仲收現金.我都係用現金結賬

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-22 00:04 發表 查看引用來源
唔知又打到幾時😔
今日下午去月亮灣,打算搵兩三個採耳妹妹上4樓喝酒唱K抽下水,點知主任話暫時K房唔開.咁就係大堂做個香薰鬆腿啦,點知今次個香薰鬆腿師(今次係第二次搵佢)真係正正經經咁用油按大腿,脾罅都唔掂下.上次就係咁玩細佬.問佢咩事,佢話老總話呢排要正按喎. 咁鬼鼠場都暫停鬼鼠嘢,深圳真係可能打起風來啦

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-26 04:13 發表 查看引用來源
早兩日比靚女叫左上去食宵夜,食開果間燒烤店又加價😔飲品加最誇張由6蚊一跳跳到8蚊罐🥲其它都加10%UP,不過又抵佢加既,加完後閒日都坐無虛席😂

之後尋晚又比朋友叫左上去揼骨,講真,星期五真係無咩興趣上去同人逼,加上又打 ...
技師有冇全高清?
上星期去了芙記姊妹場金碧,已有4-5年沒去了.金碧裝修過,沖凉房同大廳比以前干淨同光猛.
技師服務還可以,但沒有全高清,只除上衣同拉低條褲.
收費475,送兩個大堂但採耳要收費的.採耳妹妹也是著褲的.

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-28 11:43 發表 查看引用來源

問妓C佢哋刀話聽聞準備嚴打
聽聞嚴打已開始直至復活節後

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆