上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
72  279.0k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-29 03:47 發表 查看引用來源
想問下有無師兄知道香港支付寶可唔可以係深圳的士用?
用現金最方便.我係深圳坐的士都係用現金.試過想用wechat俾錢師傅都叫我俾現金.

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-4-4 12:47 發表 查看引用來源

嗌晒救命,香港水療,夜總會,冇一半生意,技師多過客。
冇法啦,香港水療同夜總會嘅消費比深圳高,技師同K女的年紀也比內地大.有得簡當然簡深圳啦

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-4-4 17:23 發表 查看引用來源
好多C兄講深圳貴過香港
香港只有住家式小足浴店起機平過深圳邪骨場,去溫莎,東方棕泉,皇室水療起個機可以去三,四次深圳邪骨場.而且香港啲骨女比內地成熟好多

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-4-4 21:03 發表 查看引用來源
我在香港採耳, 去小店, 連小費要180元
去深圳匯美紀採耳, 只係59元, 免小費
我係香港泰式按摩店按腳1小時198元加50小費共248元.
去深圳黃金水匯按腳免費(送的)小費50人仔.
在香港按腳貴過深圳好多

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-6 16:02 發表 查看引用來源
原來吳松街有好野玩🤤
大媽真係冇興趣
都係懷念以前尖東富豪酒店地庫那間Kobe桑拿.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-6 16:05 發表 查看引用來源
尋晚同朋友去飲符水見到個師兄買鐘出去玩,真識嘆🤤返落黎見到好多師兄接女女黎香港遊😁
有錢就係野性

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-4-7 00:16 發表 查看引用來源

唔使懷念,今期大場好多靚靚美容師,有錢洗乜上大陸呀?
邊間大場有又後生又靚美容師? 上大陸皆因上面技師又後生

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-9 03:22 發表 查看引用來源
有時就係唔想去邪場玩,扣埋洗手按加起機得5,60分鐘,都按唔到D咩😂
去邪場志不在按,係摸,搓,插...

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-4-9 17:07 發表 查看引用來源
友誼美容師著裙,三百以上項目係出埋野,小費就唔知幾多
上個月初去友誼,美容師著褲的,做個326推油機餐,小費3張毛伯伯.

幾時友誼美容師改著裙?我見採耳妹妹就著裙

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-4-11 18:46 發表 查看引用來源
香肛明豬暫時休息,是否爆水管?
習主席南下廣東省巡視,廣東省市委書記同省長當然要做點門面功夫.深圳班領導人梗識做啦.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆