上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
72  279.0k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-4-14 14:33 發表 查看引用來源
可以想像平野一定差,但係贵又不是一定靓😜😂
一般來說貴價場技師普遍都年輕貌美

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-16 04:17 發表 查看引用來源
其實都唔一定,我地唔夠本地人識玩,有好多路數我地唔知😂
二線城鎮應該有又平又正桑拿場.之前有朋友帶我去板田一個手作埸,見到啲技師好多都好年輕.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-18 04:05 發表 查看引用來源
無應個客約,所以未知,只知地點係黃貝嶺果邊,因為佢約我去個頭打邊爐,唔想日日上去,所以推左佢🤣
黃貝嶺疫前有間鳳凰桑拿,唔知會唔會係呢間

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-19 02:12 發表 查看引用來源
咁果間野都收410人仔,只係有的士單平20先390,同埋位置唔同,佢地位置平租唔少,等我下次做勇士試探下😁反正最近想周圍試玩,玩多次上次果間先去試🤤 ...
間桑拿會所收410會唔會俾技師350提成?所以年輕同有姿色嘅技師都會去貴價場或中價場

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-19 14:03 發表 查看引用來源
講開又講,師兄知唔知而家邊間做緊350提成?英豪,喜悅?
講開又講,係V7見過某桑拿場請技師話擴鐘提成350,輪牌280.桑拿場名無謂開啦

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-20 05:18 發表 查看引用來源
原來而家技師提成已經咁高,想唔認老都唔得了,以前去陽仔,芺蓉玩都係百零蚊提成,CALL鐘好似多兩條🥴不過我好似同技師傾呢D金錢上既話題,所以好多年都無問過佢地提成多少😂 ...
印像中第一次去陽光時收費好似268,而家好似475,加了77%啦

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-20 17:06 發表 查看引用來源
陽仔裝修完拿??如果裝修完搵晚過去試下先😁加價加得好快,身家又唔見增長咁快🤣
疫後沒去過陽光,上星期去金碧聽技師講的.

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-4-20 21:28 發表 查看引用來源
而家金碧收費幾多?係咪同芙蓉一樣有會員價?
475,冇咗會員價.芙蓉沒去過,唔知係唔係都收475

引用:
原帖由 emau1 於 2023-4-26 22:51 發表 查看引用來源
邊有公安咁樣捉人架

應該係成隊兵咁沖入房
點會扮做一個客人
唔夠人打咁點算
之前在日昇水療晚上同飯盒一齊按摩時,突然有人打開房門,望下邊個打開房門,一看就見到三,四個全副武裝的武警在門口,共中一個行咗入來四圍望咗陣就行返出去,跟住班武警就行去第二間房.之後我哋都冇咩心情按,走時看到有幾間房房門打開,門口站了一個武警,房內有個女技師坐在地上,榻榻米上有位裸露上身嘅師兄瞓係度,睇來被捉到正.

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-27 15:43 發表 查看引用來源

以前深圳邪骨多數做港客生意,要等港客收工上去玩,中班最好揾所以質素最高. 後來大陸人有錢咗,連十幾廿歲o靚仔都揼邪骨,多咗呢班客,紅牌閒日日頭都爆鐘,仲洗乜捱抵夜番夜班? ...
係呀,內地啲靚仔下午去揼邪骨,晚上去蒲吧場.上星期下午去邪場係沖涼房見到幾個說普通話嘅後生仔.昨日下午去月亮灣坐係大堂,隔離左右嘅後生仔都係講普通話.香港客冇以前咁吃香了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆