上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
72  279.0k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-27 18:07 發表 查看引用來源
238此價不再😭原來旺角係幼幼場,我都未玩過😂以前淨係去陽仔多!
以前向西旺角同梅花多幼幼,全高清,又玩得,好多幼幼都可以咀住出火.現在此情不再了

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-27 18:07 發表 查看引用來源
238此價不再😭原來旺角係幼幼場,我都未玩過😂以前淨係去陽仔多!
陽仔都有幼幼,我以前都經常去,貪佢啲房私隱度高

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-27 22:47 發表 查看引用來源
陽仔好多年前就多幼幼,疫情前果期已經唔幼😁不過貪佢個場比較舒服同安靜,唯一唔好係吸煙區要係廁所門口果度食煙,位置又細,有時又無位,希望裝修完唔好再係咁😂 ...
陽仔大堂得個嗰幾個坐位,好多時下午去都冇位坐,唔好講夜晚冇位.真係唔明點解陽仔大堂咁細.沖涼房都係得幾格

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-2 19:05 發表 查看引用來源
我鐘意短裙多D🤤
我都係,最好加埋白白滑滑長腿就更加正

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-2 23:22 發表 查看引用來源
白滑長腿同短裙是必需的,缺一不可🤣
師兄,陽仔開返,有無落去打個圈😁
沒有,這星期不上去怕人多過關,下星期搵日上去陽仔打個圈.你去過陽仔嗎?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-4 03:32 發表 查看引用來源
哈哈,揼骨OK,飲酒真係要小休,見到酒都有D驚🙈
時光係羅湖區华隆园B座,碗麵賣相係差D,但都可以食既🤣
是不是在樂園路海鮮一條街直入?

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-5-12 17:45 發表 查看引用來源
有説法話就算肯毒龍技師,茄輪都只係留番俾自己條仔
係呀,好多技師對同客咀咀有好大保留,就算係長客都唔肯咀一下

深圳真係嚴打.上星期去陽光技師全高清,今日去連上衣也不敢除.之後去月亮灣搵兩個相熟採耳妹妹唱K喝酒.估唔到佢哋竟然要換客人服才可以在K房唱歌喝酒.同採耳妹妹唱咁多次K都係第一次經理要佢哋換客人服才可以去K房唱歌喝酒.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-1 06:08 發表 查看引用來源
深圳未算嚴,其它區呢兩星期捉得仲勁,深圳算好,純粹叫檢查,認真捉既話無一間出火場可以唔中,我見識過一次,一上黎就狂跑入房爆門,著到走鬼燈都著唔切衫褲,認真捉基本上九死一生,而家只係純檢查😂 ...
疫前都親身在逸星水療經歷過入房爆門,著到走鬼燈都著唔切衫褲的情況,好彩當時係同飯盒一齊按泰式.

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-31 23:38 發表 查看引用來源
你有你嚴打,我有我高精,係你呢2间冇牙力,其它冇樹😂💪N年前唱歌技C换便服,见惯不惯🤗😁
皇室假期都試過拉客同技師

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆