上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
72  279.0k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-1 06:03 發表 查看引用來源
陽光技師同上次高清係同一人?以前51後就馬照跑舞照跳,而家真係越玩越無引🥲
是,同一技師.上次全高清兼妹妹磨棍,今次咩服務都冇,同床尾機冇咩分別

唔怪得下午去到大堂竟然一個客都冇,同上次坐無虛設成對比.可能嚴打已可開始了幾日卦

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-5 14:21 發表 查看引用來源
疲情果三年真係跌左好多錢比香港怪獸場😭
講起香港桑拿埸,都係懷念尖東富豪酒店地庫嘅kobe sauna,女又後生又靚.以前逢星期六中午下班後必去輕鬆一下

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-8 20:57 發表 查看引用來源
有D女唔一定要搞嘢,有時同佢食餐飯都好有幸福感
對,同心怡女女食個飯,唱下K喝下酒都好有幸福感.

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-6-9 18:40 發表 查看引用來源
而家仲L慘呀。。 好多人造人或P圖人
最憎P圖人 同假波人.

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-9 22:54 發表 查看引用來源

中超都還好,最大雙鑊係P相P到走咗個阿嬋入嚟鞠躬話'痕膠先威哩苦烏!'😆
我都試過中照騙,睇相身材苗條,五官端正少女,點知去到入來係個肥胖中女.當堂有冇哂興致.

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-15 11:47 發表 查看引用來源

囡囡相仲P到連佢老母都唔認得,有D囡直頭用假相,公司又唔理,連金碧都係咁......😓
而家真人同相有7成似都收貨.最離譜就係少女相真人係阿嬋

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-21 09:34 發表 查看引用來源

時光係咪話最近被針對查得好密?

前幾日去金碧,日頭都要登記, 囡囡都唔係全高清.....似乎風勢清勁!😅
今日中午去金碧都要登記.問前台個男主任點解以前來咁多次都係望下回鄉卡都唔使登記.佢話公安局訓示入場過唔過夜都要登記,佢仲話可能過完端午節就唔使.

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-21 23:17 發表 查看引用來源

咁今日囡囡有冇全高清?
當然冇啦,只拉髙衫拉低褲

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-21 23:17 發表 查看引用來源

咁今日囡囡有冇全高清?
師兄你上次去全高清嗎?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-24 12:46 發表 查看引用來源
起機多少共?可以乃西車輪?
一國兩制場技師多數保守啲,唔床尾機已算好啦,仲想乃西車輪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆