上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
72  279.0k

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-24 12:46 發表 查看引用來源
起機多少共?可以乃西車輪?
乃西車輪機場技師都唔係嗰個肯,何況一國兩制技師

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-15 04:07 發表 查看引用來源
大家上去玩都要小心,呢個風唔係講玩,背後目的唔知係咩,但好明顯有殺錯,無放過😅

即使一國兩制場都未必穩陣,同D朋友傾開,除左深圳,其它地方個風都唔睇得少,證明決心洗太平地,我呢排上去都係同朋友飲飲食食算,邪野留返係香港或 ...
聞說係中央下令全國加強掃除黃,賭,毒.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-26 14:34 發表 查看引用來源
上面仲係打緊風,睇情況似落左柯打要交數,就好似香港抄牌咁要交數,今日抄唔中你,唔代表之後都唔中,我自己係咁睇🤭所以最近都係港澳玩,咸濕假期比阿爺罰左6位數🙈危險既中細場唔好去,例如時光呢D,一定掃得密,其實香港玩都OK,要玩 ...
呢個嚴打風真係唔知幾時過,只覺得似乎越吹越勁.平安也停業裝修.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-27 03:28 發表 查看引用來源
平安都爆左水喉咩😱
平安小馬20號在朋友圈發信息話公司暫停營業裝修

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-27 20:08 發表 查看引用來源
冇乜所謂,平安從來未試過冇查房,冇去N年,四大賤人其中三件你估吾到?😂佢地成日走出來 九吹wow😂😆
講起平安就想起靚靚主任Ellie

引用:
原帖由 emau1 於 2023-9-27 21:08 發表 查看引用來源
又話陽光係4大
早幾個月陽光早班啲女都有4,5個幾得下,但唔知點解呢個月初走哂,剩番啲肥中女係度.唔明公司點解留唔到好啲嘅技師.反而睇下富源V7,呢期早班來了幾個新人睇落幾好,下次返去富源試下.疫後未去過.

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-10-3 15:51 發表 查看引用來源
其實條囡可以賣左部機, 然後買過另一部, 補五百就得, 佢唔要部機係好蠢
送手機俾條女可能唔止佢一個,所以條囡何必補錢換.

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-10-4 14:10 發表 查看引用來源
我賣左部機之後, 想同條囡講, 買另一部比佢, 但我未講, 佢已經block左我
呢啲物質至上嘅女得不到想要的就block左你,不溝也吧.就算溝到也可能花費不菲

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-5 15:09 發表 查看引用來源
尋晚做好晒功課再戰陽光,因為近呢幾次去陽光D技師都係唔得,多謝各師兄提供資訊😁

本身想搵相熟部長幫我留呢D穩陣號碼,點知部長返左老家,唯有去到睇情況

到場後靜到嚇死人,以為國慶都會多人少少,點知。

大堂無 ...
陽光技師係唔係仲係拉高件衫同拉低條褲?定係可以除衫除褲啦?
我都成個月冇去了.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-12 06:06 發表 查看引用來源
如果可以揀我會揀著裙多D囉🤤🤤
絶對認同,著裙方便好多

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆