上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
72  279.0k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-10-12 13:04 發表 查看引用來源
陽光除左中女差重穿自己衣服😂,個埸休息一下真係一流,的 餐蛋麵 非常好食👍💪
陽光收490+15環保衫,比其他機場貴幾十,唔明點解班女越來越差,服務又差?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-12 16:16 發表 查看引用來源
好似話提成唔高,加上其實而家出面平均質素都下降晒,唔同以前個個要黎深圳搵食,而家有D唔駛落黎都搵到食,攪到貨源不足,有咩辦法質素唔差,星期三會員日去就平D,455人仔攪掂 ...
幾時開始星期三會員日收455人仔?我上個月尾星期三下午去都收505

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-10-12 20:24 發表 查看引用來源
比佢水左你,早就係😂
無所謂啦,以陽光技師現在水平有排都唔會再去.就算收455都有好多其他場選擇

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-13 02:24 發表 查看引用來源
開始左好耐啦,星期三有會員咭號碼平5草🤣
原來如此

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-14 02:20 發表 查看引用來源
好多地方都有大堂放煙花服務啊🤤暫時聽過最平爵士,單鐘加150小費😁
爵士係唔係英豪樓下嗰間?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-10-17 12:29 發表 查看引用來源
本來78 X3另外小費約200/250
六月去加到
98 X 4小費逐個鐘100
😵‍💫😵‍💫😵‍💫
咁咪要成差不多8舊起個機,唔係好值囉,除非條女又後生又靚兼可以搓波波

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-10-23 11:41 發表 查看引用來源
我識一個香港按摩技師, 佢在佐敦工作, 佢又做中式, 又做採耳, 又做按腳, 又做推油
佢話提城超過一半, 例如採耳, 佢鐘錢有80, 場所就收70, 再加小費50, 佢淨賺130元 ...
好想知邊間場採耳收150一個鐘?加埋小費50,咪要200採個耳

引用:
原帖由 estateman 於 2023-10-23 12:49 發表 查看引用來源
剛剛去雀屎4樓、原來執了
謝謝通知,仲想過幾日去試下.  咁師兄有冇上19樓?

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-10-24 16:55 發表 查看引用來源
佐敦足宮, 嬌養生, 正功夫
我還以為係深圳會所收採耳150一個鐘

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-21 15:18 發表 查看引用來源
印象中英豪有幾件好惡啃下,師兄下次唔好硬食,幾大都換😭
今日下午去英豪就惡啃了一件.睇相佢已經有點珠圓肉潤.點知佢入到房見到佢身形成個水桶咁,起碼有160磅.自己在大堂睇相點,好難開口換,唯有硬食

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆