上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
50  278.8k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-5 06:27 發表 查看引用來源
45/50路無可能做我老相好了,我雖然不太介意年齡稍大,但都不能越過我底線,我最多接受3字頭,除非正骨水😁你都唔知我疫情期間我係香港骨場跌左好多次錢先搵到個比較好既技師,陰公😭香港骨場好多都係大媽級🙈 ...
疫情期間我都迫於無奈起香港骨過, 但真係頂唔住. 一次50路肥大媽, 好難先出到.

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-7 17:44 發表 查看引用來源

我地可能同期喎,2014?
嘩, 你地咁後生2014先玩? 我2014都開始淡出了. 最記得就係2014春節後嚴打, 班K女大部份返晒老家過年. 之後等風暴過後先返深圳開工.
點之返來冇耐又打. 斷斷續續打到2016, 相屬既女都走左大部份. 而且2014打風後都越黎越少女上班. 真係慘

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-15 04:04 發表 查看引用來源
你地終於知道我平時POST相出黎幾辛苦啦😭
E家D手機太高清, 張張相都好大. 我通常縮小個file size先上載到.

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-21 06:35 發表 查看引用來源
尋晚無聊,美國又休市,見好天就約靚女食宵夜,點知食完返香港果陣傾盤大雨

去到攞車突然又一滴雨都無,真係玩死😔

今晚好掛住某個女女,約唔到朋友一齊玩就單拖上去🤭約好女女就出發😎點知粉嶺果邊無啦啦又改路又 ...
一睇就G係時光啦. 呢間房我都入過去訓.

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-21 09:34 發表 查看引用來源

時光係咪話最近被針對查得好密?

前幾日去金碧,日頭都要登記, 囡囡都唔係全高清.....似乎風勢清勁!😅
密到我相熟都走左去第2間. 不過呢個月又好似好左D.

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-4 14:24 發表 查看引用來源
冇中出,有車牌,餌叠餌,摩打餌,不知幾爽,冇69,有磨捧,有餵奶,爽晒。
你唔係060咩

引用:
原帖由 沙田樹根 於 2023-7-27 21:43 發表 查看引用來源
為何九記及時光仍然咁多C兄幫襯呢?不是停業嗎?
停咁耐, 應該開番啦. 仲唔開D女走晒LU, 直接關門啦.
之前停係門面野. walk-in就唔做. 有相熟已約可以直入

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-31 15:11 發表 查看引用來源
九記多高質妹,但我覺得九記個場西西地,唔係好想去,時光技師無九記咁高質,但算玩得幾放,個場都正正常常,所以都唔少師兄去光顧😂
九記好舊, 又唔裝修下. 時光新淨DD

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-8-3 02:40 發表 查看引用來源
九記直頭要用殘黎形容,唔會再去😁
唔水去喇. 尋日俾相熟坤左.
趁BB返老家賀壽, 問下相熟采耳做面按身, 3點到九記. 佢話有上班.
2點幾佢微我話3點去湖貝等, 佢未起身. 問多幾問, 佢話放假上佢屋企.
原來被放假3天, 星期六先可以返工.
我話冇第二個場咩, 我成身汗, 要沖涼先. 佢話去佢屋企沖. 吊, 又冇大毛巾, 又冇一次性既衫, 仲叫我用紙巾擦干身體喎. 唔夠干我又驚整濕佢張床褥. 都幾煩.
采耳工具又起公司, 冇得采. 做完面開始按身, 又發現冇機油. 頂佢丫

冇機油, JC知我成日去K搵小姐姐, 佢問我包包內有冇兔兔. 我話冇, 叫佢去買.
我訓左一陣, 佢真係買番黎.
俾家用問佢收幾多. 佢話唔知呀. 我話平時佢收我小費400, 咁加埋地方租金, 俾600佢啦.
佢即係話800啦. 即俾. 抵啦, 又安全, 唔水驚14日

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆