50 12345
上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
49  278.4k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 16-2-2023 16:01 發表 查看引用來源

師兄去左邊度玩😁
師兄深圳現在 吃喝玩樂可否用現金呢?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 17-2-2023 20:32 發表 查看引用來源
當然可以,不過有時用現金有種被奇視既感覺,基本上而家上面咩都手機攪掂,利申:我仲係比現金😂
俾多少少女女就吾會受到歧視😅😅

引用:
原帖由 羅湖之友 於 18-2-2023 15:21 發表 查看引用來源
唔係指女女小費,係食飯,SHOPPING,打的之類日常消費😁
🙏🤝🏻

引用:
原帖由 羅湖之友 於 20-2-2023 16:15 發表 查看引用來源

到左5點大家集合回深圳,今晚定左歡樂區係東方園,不過有個靚女約左我係翠竹果邊食飯,所以到左深圳我同佢地各自修行,東方園再JOIN返!

無見靚女三年點解感覺仲靚左後生左既,大陸化妝技術真係了得,著埋長裙真係正到暈,咁耐無見 ...
私家菜俾幾多使用?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 21-2-2023 02:14 發表 查看引用來源
唔駛家用,我同佢關係有些複雜,如果我果晚放低錢我相信佢呢一世都唔會搵我見我,我唔想無左一個認為左差唔多十年既好朋友....
欽敬佩服👍
直得學習🙏

引用:
原帖由 羅湖之友 於 22-2-2023 02:39 發表 查看引用來源

唔好學,只會攪到自己,特別係有家庭人士😂我贊成上去玩餐飲餐食餐餐清,唔好講感情!
朋友有時候要互相幫手😁😁
不涉及金錢就可以

引用:
原帖由 羅湖之友 於 3-3-2023 05:06 發表 查看引用來源
比靚女叫左上去話有野傾食宵夜,用美食誘惑我😂去到皇巴站又微信我話肩膊累又未肚餓,去太平洋按下先食宵夜,咁就太平洋等啦。。

其實我唔係咁鐘意去呢間場,我自己揀皇室或夏威夷都唔會去呢間,不過朋友鐘意去,無計😂唔知係咪 ...
都係上次幫手救火朋友🤫

引用:
原帖由 羅湖之友 於 5-3-2023 04:07 發表 查看引用來源
佢做左兩年技師就上岸轉左做正行,而家同我同行打風流工😂佢係醒目女,搵到錢又唔會駛,好快儲到唔少錢,如果可以我真係好想包起佢地呢程旅行費用,因為以前我真係欠佢家人太多,唔鐘意有虧欠人地既感覺🥴

以前我成日上佢屋企痴 ...
難得識到真心朋友😊

引用:
原帖由 羅湖之友 於 4-3-2023 05:01 發表 查看引用來源
係啊,雖然係上面玩左咁多年識唔少技師朋友,但真心朋友就只有她一人,內地女子好多都掛錢字在咀邊,唯獨是她從來不提錢,同佢關係有些複雜,以前曾經一齊過,但6,7年前因為一些事又無形之中分左手,但現在係咩關係我都攪唔清😂 ...
這是你們一個缘份
要多珍惜對方

引用:
原帖由 羅湖之友 於 7-3-2023 03:35 發表 查看引用來源
身痕又要上去R下😁目標芺仔,洪湖2選1,不過而家真係對機場興趣大減,所以最後都係揀洪湖

我又黎啦😂按摩過程果D都係照舊啦,閒日黎少人好多,聽技師講假期要排隊攞房😅

今日按完宵夜唔想食粥,決 ...
到時可以分享朋友樂!

50 12345
上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆