上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
49  278.5k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 5-3-2023 18:41 發表 查看引用來源
一齊過,分手過,好難再重來,緣份可能已經盡頭,希望友誼還可以長久☺️
缘份可能未盡😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 8-3-2023 03:41 發表 查看引用來源
今日攰到PK,導遊呢行真係難撈😂師兄,講真,呢方面已經無諗,彼此間好似有幅牆,上次係佢屋企既事係一個意外,而且年齡差太遠,佢廿幾我三十幾,如果係玩果D就無所謂,當食下飯盒食完就算😁但佢我做唔到😔 ...
去咗香港邊度玩?😎
有時D野相見好同住難的!明白😅
最緊要開心😊

引用:
原帖由 羅湖之友 於 6-3-2023 23:56 發表 查看引用來源

果陣聽返D師兄講上左去真係唔願返香港🤭
果時真是玩到無錢無力先回港的😨

引用:
原帖由 羅湖之友 於 7-3-2023 12:12 發表 查看引用來源
而家做緊阿四,估唔到香港酒店都幾爆下😅佢表哥話想睇驗下香港唱K既環境,真係估佢唔到😂
佢想試K壓?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 21-3-2023 02:12 發表 查看引用來源
前晚去左港灣按完好似唔係好掂,條腰又冤冤地,都係去返主場洪湖執執佢,避開假期人唔多😁

陰公,個場裝修到咁新淨,沖涼D花灑好似好多都開始神神地咁🥲按按下突然走鬼燈著,D阿嬸好緊張咁開晒D房門,好彩果時係正正經經按緊😂5-1 ...
現在仲要走鬼調查😓
都好怕怕😨

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 21-3-2023 07:28 發表 查看引用來源
現在仲要走鬼調查😓
都好怕怕😨
返而羅湖兄仲知吾知時光還在嗎?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 22-3-2023 00:03 發表 查看引用來源
這方面不清楚😁
可惜揾吾返這個好玩場所😅

引用:
原帖由 羅湖之友 於 22-3-2023 04:02 發表 查看引用來源
咁突然😅不過講真,自從通關後都上去玩左好多次,但興趣的確無疫情前咁好,我諗我都會少D上去玩,反而上去吃吃喝喝會比較有興趣
深圳食野多新鮮好味道😋😋

引用:
原帖由 羅湖之友 於 22-3-2023 04:02 發表 查看引用來源
咁突然😅不過講真,自從通關後都上去玩左好多次,但興趣的確無疫情前咁好,我諗我都會少D上去玩,反而上去吃吃喝喝會比較有興趣
是否重係現金结賬?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 4-4-2023 05:14 發表 查看引用來源
呢兩日上去都好旺場下,第二程皇巴都7,8成人,可能近假期,相反大前日去香港骨場靜英英,通關後香港骨場都係無運行多🙈
師兄香港骨場有無平靓正介紹?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆