上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
169  279.0k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-18 04:50 發表 查看引用來源
星期六天氣轉冷,諗住咁凍應該會少左人出門,點知去到羅湖關口人多到爆😭
排左幾個字先過到關,最近愛上左去文錦水會,多謝YOUHATEME師兄介紹呢間場同技師,係呢度我有少少搵返以前係陽光既感覺🤭

地點有少 ...
除非果幾條過河橋斷左

否則
永遠都咁多人過關的

羅湖c
你冇親jc的胸部嗎

點解佢完事後
只係洗手,而
冇抹下個身
或者,去
沖涼呢

睇泥
呢間場都好保守下

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-27 15:23 發表 查看引用來源
假期完結,大家有無上去食好野😁
人人南下之時就係我北上搵食既時候,唔駛同人迫🤭
今次繼續上去搵文錦女神,呢排文錦都會係我主場,主要因為有專車接送,個場又舒適,又有麵食唔駛捱杯麵🤣價錢又實惠,淨係專車接送我都慳返80的士 ...
羅湖師兄介紹
所以我啱啱去咗文錦水會

因為冇約鐘

踩咗屎13號

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-27 15:23 發表 查看引用來源
今次繼續上去搵文錦女神,呢排文錦都會係我主場,主要因為有專車接送,個場又舒適,又有麵食唔駛捱杯麵🤣價錢又實惠,淨係專車接送我都慳返80的士 ...
依家喺85度c tea完
準備去身痕坐按摩

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-27 17:10 發表 查看引用來源
要密碼,就咁拱上去好易奶野🤣
唔使好易
已經舐咗啦

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-27 17:11 發表 查看引用來源
一日揼兩轉咁爽😁
我喺文錦水匯呢啲地方
唔會畀佢按摩的

引用:

波神,我鍾意
你上了未

服務好唔好

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-10 23:11 發表 查看引用來源

今日下午去英豪就惡啃了一件.睇相佢已經有點珠圓肉潤.點知佢入到房見到佢身形成個水桶咁,起碼有160磅.自己在大堂睇相點,好難開口換,唯有硬食
華,好似有160 ....
oh, my

倚,又話打大風
你都夠膽去

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-21 06:44 發表 查看引用來源
好耐無出過報告,因為太忙都無咩時間上去玩,難得早兩日有少少時間,記得有師兄介紹過一間好特別既場,一於去試下養養眼都好🤭

今次目的地係港威,個場係40樓好高,有落地玻璃係大廳睇下風境都唔錯😆沖涼環境都OK,可惜唔知佢係電 ...
她的腳真是很美
有冇奶她的腳

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-21 06:44 發表 查看引用來源
好耐無出過報告,因為太忙都無咩時間上去玩,難得早兩日有少少時間,記得有師兄介紹過一間好特別既場,一於去試下養養眼都好🤭

今次目的地係港威,個場係40樓好高,有落地玻璃係大廳睇下風境都唔錯😆沖涼環境都OK,可惜唔知佢係電 ...
她的背,law友同大腿,都很美
有冇親果度

40....?
地王大廈?

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-22 10:55 發表 查看引用來源
呢間野冇客抵九佢死,自己拿來,話說我女神去年在此工作我才九甘遠去,点知佢發微信警告女神只可做一般流程,冇高清,69点玩?成接近六百元,隔褲摸米玩,後來年輕女神做完所有客入咭數就冇做,今運在TG重自己出post介紹自己,好野不用 ...
我都係咁話
今時今日

點會仲有格底底摸
呢種低級玩意呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆