上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
169  278.7k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-22 17:23 發表 查看引用來源
我鬆腿時玩,應該唔算床尾😁
當然算係床尾機

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-24 16:57 發表 查看引用來源
之前都有提過呢度比較正氣,如果一心求出火去機場比較好,不過師兄今次骨運比較差或者同技師未熟,我都係熟左先有互動😂
我比較冇乜耐性

唔等熟左先啦
我會捉佢隻手去我jj

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-26 04:13 發表 查看引用來源
早兩日比靚女叫左上去食宵夜,食開果間燒烤店又加價😔飲品加最誇張由6蚊一跳跳到8蚊罐🥲其它都加10%UP,不過又抵佢加既,加完後閒日都坐無虛席😂

之後尋晚又比朋友叫左上去揼骨,講真,星期五真係無咩興趣上去同人逼,加上又打 ...
我北上以來
只係去過 fu yung 一次
好多年前了
jc確實幾高質

話時話
果度d jc 衣家有冇得親佢小妹妹

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-26 04:13 發表 查看引用來源
早兩日比靚女叫左上去食宵夜,食開果間燒烤店又加價😔飲品加最誇張由6蚊一跳跳到8蚊罐🥲其它都加10%UP,不過又抵佢加既,加完後閒日都坐無虛席😂

之後尋晚又比朋友叫左上去揼骨,講真,星期五真係無咩興趣上去同人逼,加上又打 ...
有時雖然個心冇打算上去
(因為尋晚去了)

但突然有friend叫到
又冇乜所謂wor
去就去啦
好似落街買包薯條,或者食碗細擁咁除便

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-28 17:53 發表 查看引用來源
以往五一或十一前一個月左右都是最大風的時候🤫
唔知鬼鼠機
會唔會都受影響

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-4 15:18 發表 查看引用來源

冇法啦,香港水療同夜總會嘅消費比深圳高,技師同K女的年紀也比內地大.有得簡當然簡深圳啦
但是d香港大媽jC
推鬼鼠機叫價是500

明機是千幾蚊

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-4-5 23:20 發表 查看引用來源
有冇師兄係香港中銀開設內地中銀戶口?入錢有什麼方法方便?去內地中銀櫃位嗎?
入錢落櫃員機都得

我見好多人都係咁做

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-13 16:20 發表 查看引用來源
呢兩晚比個客捉左上去見識平D既機場同周圍飲飲食食,差唔多天光先返,攪到日頭成日恰眼訓😔

第一晚比佢捉左去黃貝嶺,以前都有時黎呢邊玩下,D機場都幾平,朋友帶我去果間做緊活動390-410人仔落樓,D女都係咁上下啦,環境都OK,按完 ...
你連續兩日出火喎

黃貝領斜路上
果度幾多野食喎

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-14 02:45 發表 查看引用來源
係啊,要休養下先,玩完呢兩個場,有D想試下其它場,以前成日來來去去都係去果幾間,貪有歸屬感安全感,但有D玩悶左,想周圍試下😁
冇錯,要休養下
休息一日啦

週圍試下
驚跌錢
曬左d時間

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-16 05:25 發表 查看引用來源
都話左星期六唔好叫我上去,自己又無定力叫一叫就仆到去,一去到皇崗關就奶晒野🥲

排晒隊等入閘,好彩唔係排好耐,過完關就打的去木屋,約左朋友食宵夜😋

假期同朋友食下燒烤,啤一啤,吹吹水咪就係男人的浪漫 ...
星期六晚
梗係超多人啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆