上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  278.8k

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-19 21:26 發表 查看引用來源
乜野叫做團購?

有乜唔同?
點買的
我都唔知,我諗類似網上某平台購票之類,平30-50左右

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-19 22:44 發表 查看引用來源

你下載美團
大衆點評
裏面有麼得買
有D寫住包埋小費
年青人果然識多D科網知識,我呢種阿叔好多智能野都唔識,下下淨係識現兜兜,跟唔上時代了😔

引用:
原帖由 酒店失控 於 2023-3-19 23:36 發表 查看引用來源
港灣一號, 價錢平均貴過皇室假期幾十元。
係,唔抵玩啦,除左環境好,服務員服務好之外,其它軟件都一般,機場稅又貴

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-21 00:33 發表 查看引用來源
係,唔抵玩啦,除左環境好,服務員服務好之外,其它軟件都一般,機場稅又貴
前晚去左港灣按完好似唔係好掂,條腰又冤冤地,都係去返主場洪湖執執佢,避開假期人唔多😁

陰公,個場裝修到咁新淨,沖涼D花灑好似好多都開始神神地咁🥲按按下突然走鬼燈著,D阿嬸好緊張咁開晒D房門,好彩果時係正正經經按緊😂5-10分鐘左右就查完🙈

按完例牌食宵夜,呢排食到腸胃麻麻地,食粥唔錯👍大細佬都食飽就埋單打道回府😁加左價,不過價錢都可以接受,深圳黎講唔算貴,至少無加服務費😁

更新價錢表😁

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-21 02:39 發表 查看引用來源
鬆腿房租加左20😞
但鬆腿無加,如果加埋就前後加四十😂如果再按個中式就加左六十🤣

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-3-21 07:28 發表 查看引用來源
現在仲要走鬼調查😓
都好怕怕😨
其實只要走鬼燈無問題,都唔會好驚既,可能以前玩得多,習慣左,試過一次我間房走鬼燈壞左,果時起緊機,好彩我聽到走廊傳黎D怪聲,知道唔對路,拿拿淋著褲帶BRA😁

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-3-21 07:31 發表 查看引用來源
返而羅湖兄仲知吾知時光還在嗎?
這方面不清楚😁

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-21 22:56 發表 查看引用來源
嚴打中,暫時都係避開機場,去鬼鼠場算啦
唔知又打到幾時😔

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-22 00:53 發表 查看引用來源
我今日去左
有服務的手爆場

博1博啦

因為我想玩埋今次
跟住收山
咁突然😅不過講真,自從通關後都上去玩左好多次,但興趣的確無疫情前咁好,我諗我都會少D上去玩,反而上去吃吃喝喝會比較有興趣

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-3-22 07:22 發表 查看引用來源
深圳食野多新鮮好味道😋😋
我鍾意上去食燒烤,海鮮粥,打邊爐,海鮮😁對比香港價錢都還有差距😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆