上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.7k

引用:
原帖由 hochan513 於 2023-4-8 17:57 發表 查看引用來源

佢應該係話有2件,1件70歲,1件80歲,佢至愛
7,80,歲😅😅

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-9 00:42 發表 查看引用來源

打正牌頭正骨塲
鬼鼠機先有
不過收費好貴
深圳一般邪場
求其按起機刀500
有時就係唔想去邪場玩,扣埋洗手按加起機得5,60分鐘,都按唔到D咩😂

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-4-9 00:56 發表 查看引用來源
依個價依家唔會有啦掛
唔知呢,所以問下師兄們,有D師兄好識玩😁

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-9 11:43 發表 查看引用來源

去邪場志不在按,係摸,搓,插...
我比較貪心,想要埋按🤣

引用:
原帖由 goodlife 於 2023-4-9 13:31 發表 查看引用來源

的確係可以用香港支付寶
太好了,多謝師兄報料👍

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-4-9 15:17 發表 查看引用來源
想去下按正骨最後打出,疫前按貴D美容推油就係咁,小費200至300
係囉,類似呢類啦,機場按得真係麻麻地,時間又短,又唔係著裙工衣🤣

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-4-9 17:07 發表 查看引用來源
友誼美容師著裙,三百以上項目係出埋野,小費就唔知幾多
我諗小費最小3舊😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-9 16:35 發表 查看引用來源
係囉,類似呢類啦,機場按得真係麻麻地,時間又短,又唔係著裙工衣🤣
岩岩皇崗返落黎勁多人,的士站排長龍,明天假期LAST DAY都係留港消費穩陣,唔好比朋友誘惑上去😂

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-4-11 18:46 發表 查看引用來源
香肛明豬暫時休息,是否爆水管?
聽D師兄講好似係😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-13 16:02 發表 查看引用來源
聽D師兄講好似係😁
呢兩晚比個客捉左上去見識平D既機場同周圍飲飲食食,差唔多天光先返,攪到日頭成日恰眼訓😔

第一晚比佢捉左去黃貝嶺,以前都有時黎呢邊玩下,D機場都幾平,朋友帶我去果間做緊活動390-410人仔落樓,D女都係咁上下啦,環境都OK,按完去打邊爐宵夜,爽😁

第二晚就係皇崗附近蒲,帶我試本土風味😂坐係街邊食D枱仔食野,掃下街,又幾好味😋之後去左按平骨,299人仔推油起機餐,抵👍不過細場黎,沖涼要出公海,我唔係咁鐘意,但技師按得好好,真係鬆晒,房間新裝修,都幾舒服,技師都30+勝在瘦底大波技術好,299人仔都無咩要求啦😂按完再去食燒烤加海鮮粥,揼骨,出火,掃街,燒烤,海鮮粥,的士都係用左450人仔,真係平價之旅😋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆