上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.7k

引用:
原帖由 RL1008 於 2023-4-13 23:00 發表 查看引用來源

揼得好又有得爽已經唔容易啦
咁又係,今時今日深圳300人仔有揼有機已經唔多😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-4-13 23:15 發表 查看引用來源
你連續兩日出火喎

黃貝領斜路上
果度幾多野食喎
係啊,要休養下先,玩完呢兩個場,有D想試下其它場,以前成日來來去去都係去果幾間,貪有歸屬感安全感,但有D玩悶左,想周圍試下😁

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-14 12:43 發表 查看引用來源

至少刀五百附近😵‍💫
其實都唔一定,我地唔夠本地人識玩,有好多路數我地唔知😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-14 13:12 發表 查看引用來源

加埋機場稅至三舊人仔咁平?JC相頭洗唔洗用纸袋笠頭?😅
睇你點睇,對我黎講都OK,我都三張幾快四張,黎過30+姐姐仔都可以,仲要瘦底大波,300人仔都OK啦,反而要出公海沖涼我就唔係幾LIKE,但如果係後生仔18廿二,可能就接受唔到🤣

引用:
原帖由 emau1 於 2023-4-14 23:30 發表 查看引用來源
冇錯,要休養下
休息一日啦

週圍試下
驚跌錢 同
曬左d時間
都係既,周圍試好多時都會中伏,不過而家玩開果D機場真係悶悶地,而且感覺上唔係咁值,我而家返上去好多時都係同朋友飲飲食食就算,都唔係咁大意欲去揼骨😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-4-15 12:30 發表 查看引用來源

芙仔英豪算幾好
後生多
英豪覺得麻麻地,硬件有些少殘舊,食個麵又話要加錢又難食,技師質素都係普通,係有幾件好少少,反而芺仔都過得去,如果以性價比我覺得芺仔好過英豪🤔

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-16 05:06 發表 查看引用來源
都係既,周圍試好多時都會中伏,不過而家玩開果D機場真係悶悶地,而且感覺上唔係咁值,我而家返上去好多時都係同朋友飲飲食食就算,都唔係咁大意欲去揼骨😂 ...
都話左星期六唔好叫我上去,自己又無定力叫一叫就仆到去,一去到皇崗關就奶晒野🥲

排晒隊等入閘,好彩唔係排好耐,過完關就打的去木屋,約左朋友食宵夜😋

假期同朋友食下燒烤,啤一啤,吹吹水咪就係男人的浪漫囉🤣

木屋D生蠔都幾抵食60仔8隻都算大隻,飲飽食醉又係時候返歸囉,星期六唔駛止意叫我去揼骨🤭🍻🍻🍻

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-4-16 11:15 發表 查看引用來源

二線城鎮應該有又平又正桑拿場.之前有朋友帶我去板田一個手作埸,見到啲技師好多都好年輕.
一線都有好多好玩既,只係我地多數淨係識去多香港人既場😁

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-4-16 15:00 發表 查看引用來源
呢個季節, 生蠔無咁好吃
二月吃比較好
你講得岩,我覺得唔太好食😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-4-16 23:30 發表 查看引用來源
星期六晚
梗係超多人啦
怕怕了,之前星期六都無咁誇張,其實都係果個健康碼累事,掃果個碼好煩

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆