上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.0k

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-22 07:10 發表 查看引用來源
食咗什麼咁貴?
咪就係果間西南飯店,叫左5两翅都兩千,加D海鮮同,小菜同臘味飯咁就4千幾,澳門食野好貴🙈

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-22 06:02 發表 查看引用來源
今日陪完靚女係香港行街購物食飯兼睇戲,夜晚送佢返上去,之後終於到我娛樂時間,送完佢番屋企緊係搵個地方HEA下揼個靚骨先,因為玩足3日真係攰🙈報告後補啦,岩岩揼完返到屋企,要訓覺😂 ...
尋晚送完大小姐返深圳屋企,我當然玩返轉先返香港😋醒起早前同9師兄傾開鴻豐大酒店,又有朋友介紹過呢個場有個好玩技師,咁就試一試😎

到達目的地🤤場內環境一般,客唔算多,但沖涼位置衛生好差,D LOCKER仔懶過鬼

大廳唔多人,見到有D師兄係度玩緊鬆腿😌做大堂技師著褲既,無芺水果D咁養眼🤤

飲杯野就入房,間房好很大,真係酒店格局,每間房門口都有廁所,而且門口望入裡面有難度,私隱度好高👍朋友介紹既技師係小肥可愛型,服務OK啦,係有D特別野玩,不過我又唔好,服務技術上時光妹子真係好好多🤣但佢都唔差既,只係我唔好呢方面者,

揼完諗住落大廳食餐蛋麵,點知只有杯麵提供,陰公,上黎玩仲要食杯麵😭不過真係攰唔想行,照食🤣兩兄弟食飽就返歸,到沖涼走果陣又係咁污糟,但LOCKER仔唔係忙,一個睇片,一個打機,真係唔掂囉,清潔下都好啊,埋單480人仔,報告完畢😋

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-5-22 17:32 發表 查看引用來源
尼間 2010一14年,好多後生女,後生又靚,啲女又玩得,好好玩,後來唔知點解越做越差
浪費左咁好既場,D場同床真係好大🤤

引用:
原帖由 sipadan 於 2023-5-22 17:33 發表 查看引用來源
羅湖C兄,時光有咩No 好介紹🙏
CHECK PM☺️

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-22 22:07 發表 查看引用來源
華,呢間野
睇落好 up dup 炸播

食4千幾,食左d乜呀

睇尼
你個紅顏知己都幾有米咁播

你上左佢啦
呢間飯店應該係咸豐年代啦,可能老過我🤣但講真,D野係幾好食,以前紅牌技師點會唔有米,再加埋我教佢點收兵,搵錢,又唔駛,淨到錢又識增值,而家咪可以嘆世界,靚妹而家身家可能豐厚過我,幾個單位收緊租🤔

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-22 22:12 發表 查看引用來源
.......服務OK啦,係有D特別野玩........

係乜野呢

開古啦
唔方便講既,要古古下大家先有幻想動力🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-23 02:35 發表 查看引用來源
講真技C也有feel的,如果你6得佢爽,又好技術水平💪👍
加騰鷹上身,金手指😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-23 05:34 發表 查看引用來源
唔方便講既,要古古下大家先有幻想動力🤭
好彩返黎時間岩岩好,而家落緊大雨🙈
同老友去向西食燒烤,飲下酒,昅下向西妹,點知條街靜過鬼,比初通關時靜好多

係條路闊左一話太少人所以覺得闊,以前晚晚人來人往既地方如今變成咁🥲唔好話睇女,仔都無得睇🤣

第一次同女神食火鍋既地方,华神,唔好執啊,要撐住,好多回憶係度架🤭

皇室假期門口變得咁低調,差D以為無左個場🤣食飽行完就返歸,靜英英無野睇🙈

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-23 08:34 發表 查看引用來源
都話不是金手指,係舌尖上的顶 陰蒂,舌功😂💪
9師兄果然口技了得,我只識玩手指,有時仲需要女女指導摸邊度會舒服D😭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-23 21:07 發表 查看引用來源
9師兄果然口技了得,我只識玩手指,有時仲需要女女指導摸邊度會舒服D😭
人仔匯率最近幾抵差唔多做到0.9,師兄們可以換多少少做備用😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆