上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.1k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-27 17:10 發表 查看引用來源

其實呢個係最好方法,就算喺走廊捉到條囡冇著衫,點都好過一男一女兩條肉蠱喺房斷正!

Btw,十幾廿條囡一齊喺走廊裸跑,個畫面應該幾震撼!🤣
呢個畫面應該會好好睇🤤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-28 02:35 發表 查看引用來源
呢個畫面應該會好好睇🤤
無線而家果套一舞傾城幾好睇,有D同感🤭

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-28 12:36 發表 查看引用來源

從來未去過、年紀還年輕當時沒$
🤣
其實去骨場都有同樣既事情🤭一樣有共鳴🤣

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-28 23:00 發表 查看引用來源
紅門c兄
你重有冇去 搵沙
dup骨

通關後
我上SZ dup啦
慳左好多
溫沙好鬼貴鬆腿出火都要千幾二千,感覺唔值😤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-29 15:33 發表 查看引用來源
溫沙好鬼貴鬆腿出火都要千幾二千,感覺唔值😤
好耐都無揼過正骨水,半正半邪都無,最近淨係玩快揼場6,70分鐘就要完成,呢D場基本上得PART2🤣今次試下半正半邪先,見到有版友介紹揼100分鐘既場,新裝修,價錢又OK,試一試😁

以前呢條街好旺,有時都會同朋友黎食下野,而家好冷清🥲

今晚目的地到啦😁個場都OK,雖然不及皇室,太平洋豪華,但勝在夠靜夠舒服

可能星期日晚,大廳都無咩客,估唔估到邊間場😎

開估啦,哈哈,原先揀左個銀座保健,點知行行下入房個部長又推我做養生,話428包埋小費,技師又後生,但我今晚主要目的係揼,所以問佢係咪都係100分鐘,佢個七頭話係,咁就好啦,100分鐘玩足兩PART都OK,點知技師黎到話得70分鐘🥲死七頭部長欺騙我呢D初哥😤

個技師身型都OK,樣就一般啦,不過就好足鐘,算係咁啦,揼完拎張小費單比我,又話包小費既🥲技師話隨意,不勉強,見你咁足鐘比多30小費你啦😂

床上大戰後就出大廳食水果餐,而家好多機場都無左水果食,食返夠本🤣大細佬都食飽就返歸囉,埋單458人仔,又幾好,仲諗住會收加一服務費,個場都OK,最差係無得係電視選妃😂而家夏天,返到屋企天都光晒🙈報告完畢!

引用:
原帖由 condom888 於 2023-5-29 18:46 發表 查看引用來源
師兄428元包高清指插嗎?
我無指插佢,通常半正半邪既場我都想享受下佢手勢,不過尋晚果個手勢唔得囉,最後要除上衣揸波先出到

引用:
原帖由 estateman 於 2023-5-29 21:41 發表 查看引用來源

我去已經糸千禧後了、油麻地色情大廈⋯⋯好多C 9
著曬內衣Tblack🤣
你咁後生真令人羨慕,我逝去左好多年青春😭比心機儲蓄賺錢,將來大把好玩日子☺️

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-29 22:50 發表 查看引用來源
我經驗
如果鬼鼠,要500up
重可能係極大的媽
有d肯做300
但唔肯啜我lin頭
交易取消

我等我忍
因為我知道
泥明之前係好黑暗

衣家天光曬啦
400幾人仔
70分鐘
20幾至30幾
可以親佢小妹妹,啜佢腳趾 ...
自從通左關香港細桑拿場已經好難撈,睇怕如果唔換血應該好快有D要倒閉,根本無得競爭!

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-29 23:03 發表 查看引用來源
原來去我既主場
身痕坐
米囉
又話438全包
點解重要簽小費

耳,房門有磨沙玻璃
睇泥,可以玩得放1d喎
咁樣,你有冇拉高佢工衣
食奶呢

jc dup骨得唔得
必要時我都做銀座保健

想做全正,去
申美知

+保X ...
原來係師兄主場,技師揼得普通啦,拉高揸下波,無食奶除左足鐘抵讚,都無咩好,如果玩70分鐘呢間我就無咩興趣,下次試下做銀座保健先😁玩70分鐘快揼不如去搵時光妹子🤤🤤

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-5-30 00:58 發表 查看引用來源
唉,以前就算羅湖四大,pt 1一般都叫做做到足,好多jc都因為真按所以成日嗌手痛,pt 2撞啱放少少嘅就當bonus,當驚喜,好過而家pt 1 hea按,pt 2就想盡快爆你䊢,有時就算出完都感覺空虛,缺少咗以前嗰種身心舒暢感覺 ...
終於有同路人明白我既感受😭而家D快揼勁無引,而且好多唔足鐘,70分鐘,頭10分鐘報上鐘執下床揼幾下就P2,出完火洗埋手返黎就想你放佢走,玩到都無咩引,我而家除左去時光搵相熟或朋友介紹先去玩呢D快餐🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆