上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  278.5k

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-5 22:57 發表 查看引用來源

知恩報德,好同意你做法。
如能力可及,當然到港後消費一切包起啦。
是的,人與人之間需要真誠,感情先可以長久,當然要揀對象,唔係人人都可以真誠對待😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 23:05 發表 查看引用來源
我好彩趕到尾班車幾年😂以前常平花街超過二千條女任你選,的媽咪成日捉我們手即埸揸囡囡對波,話係真話來,170毛特身型正到暈👏💪
你就好,我初初北上既時候係上下沙名雅濤果個年代,果時都好正,3百人仔左右又按又入隧道,D女質素都唔錯架,而家無晒呢支歌,或者有都此價不再🤣

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-6 21:43 發表 查看引用來源
簡直係天堂
我那時好似返工咁
每個禮拜六都要上去zmt一次
有陣時,要加班一天添

真係唔知邊個契第
發明左東管SN呢個驚天地既玩意
果陣聽返D師兄講上左去真係唔願返香港🤭

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-6 21:53 發表 查看引用來源

還記得那時囡囡多到眼花撩亂,仲要俾多一百多個陪訓囡玩雙飛
唔好講拿,唔好講拿,我已經眼有淚光了🥺🥺🥺

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-6 23:57 發表 查看引用來源
唔好講拿,唔好講拿,我已經眼有淚光了🥺🥺🥺
身痕又要上去R下😁目標芺仔,洪湖2選1,不過而家真係對機場興趣大減,所以最後都係揀洪湖

我又黎啦😂按摩過程果D都係照舊啦,閒日黎少人好多,聽技師講假期要排隊攞房😅

今日按完宵夜唔想食粥,決定叫最愛既串燒外賣😋一入房鬆腿時叫定,鬆完就岩岩好到步食得,正啊!

可惜始終係外賣無即場食咁正,不過都OK,D蠔都好大隻😋80人仔送埋上黎仲想點😁大細佬食飽又返歸囉,一次過滿足晒按,出,食三個願望夠晒盡慶,成程北上之旅連煙錢,車錢駛費900港幣左右!其實都唔平😂唔緊要啦,最緊要開心者🍻

呢幾日應該唔上去,要留守香港服侍公主😅通關一個月北上娛樂費超晒支😂

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-3-7 07:18 發表 查看引用來源
到時可以分享朋友樂!
而家做緊阿四,估唔到香港酒店都幾爆下😅佢表哥話想睇驗下香港唱K既環境,真係估佢唔到😂

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-7 12:35 發表 查看引用來源
上房鬆腿小費是多少?
如果機場稅就2-300
普通鬆50都OK

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-7 13:13 發表 查看引用來源
洪湖正定邪?收費如何?
師兄,呢D場難為正邪定分界,
你可以正按,但亦可以邪按,
收費方面可以睇返前面D相,有價目表,
小費方面睇正或邪,正既話我通常單鐘50,雙鐘100,
但技師方面就一定無機場既質素,黎呢度主要都係想按下HEA下

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-3-7 17:21 發表 查看引用來源
師兄,請問洪湖在那兒,收費如何,可有技師推介?
我通常打的就會同司機講洪湖大厦,如果你坐公巴好似站名都係洪湖大廈,不過幾年無坐過真係唔記得😂電梯上2樓就是,技師方面講真岩我又未必岩你,自己發掘下可能更好☺️條走廊技技師行黎行去,見到岩既咪抄下牌囉,無咩所謂既😁

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-3-7 21:28 發表 查看引用來源
缘份可能未盡😁
今日攰到PK,導遊呢行真係難撈😂師兄,講真,呢方面已經無諗,彼此間好似有幅牆,上次係佢屋企既事係一個意外,而且年齡差太遠,佢廿幾我三十幾,如果係玩果D就無所謂,當食下飯盒食完就算😁但佢我做唔到😔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆