上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.5k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-27 05:55 發表 查看引用來源
仲有無淨桑百幾蚊可以過夜呢?
呢排忙過隻狗,做野又忙,忙完又要陪客食飯打麻雀😂都少左時間上去玩,今日有理無理打完麻雀直接飛上去,因為有件好想試既女終於有佢資訊🤭其實我去雅軒都係因為佢,可惜我到雅軒時佢已經無做🤣難得有佢資訊可以有緣一試,幾攰都仆上去🙈

今日目的地就係呢間,好多人應該唔識,我都係第一次知有呢間野😁間野硬件一般啦,不過感覺都幾舒服,比雅軒大廳好,可以HEA下都得!

例牌菜啦,食枝煙,飲下野就入房🤭好心急等待我失而復得既女神出現,因為朋友話呢條女身型服務絕對係我杯茶🤤

登登登登,女神出現啦,身型真係正絕對我杯茶🤤抵我仆上黎搵佢🤣值,真係值🤭樣就普通啦,都順眼既,呢個技師一入黎就同我開波先,唔係唔按,不過係做晒服務先按🤣服務好好,接近應有盡有啦😁我唔詳述了師兄們有興趣自己去體驗🤭呢排骨運都算唔錯唔錯🍻

出完火之後幫我按無話偷鐘抵讚👍同技師好好傾,按完話帶我出去食營養餐,點知行到一半問我食唔食泡麵🥲心諗唔係泡麵就叫營養餐掛,我去食燒烤好過😂

原來唔係,出到大廳仲有小型自坐餐場,不過我太夜了,淨返粥同雞蛋,粟米,都OK啊,食粥清清地🤭技師妹妹服務好細心,同我畢粥同拎配料餸菜,服侍周到

可能已經太夜無客既關係,妹妹陪我一齊食宵夜好溫馨🤤我地邊食邊傾計直到我走😁埋單450人仔,生客470妹妹幫我平左20蚊🤣今次旅程非常愉快,會再去,一定會再去,而家已經想再去🤣

妹妹真人照,不過有美圖效果,真人無咁白,但身型就VERY GOOD👍
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 文不對題 2023-11-27 23:00

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-11-27 08:58 發表 查看引用來源

同囡囡一齊出去食宵夜好平常,但係喺塲內陪埋食宵夜,呢D體驗就真係可遇不可求............點解羅湖兄成日都得到囡囡特別厚待㗎?真係羨慕死人!😁
呢排骨運好🤭早排中伏太多,哈哈,我真係用錢試過好先推比大家😭講真,我都好少係場內同技師一齊食宵夜傾下計,又服侍周到幫我脫雞蛋殼,真係好似女朋友咁,可能佢咁岩肚餓又深夜無鐘上先一齊食掛😂不過果種感覺真係幾好,好似多左個朋友☺️

引用:
原帖由 estateman 於 2023-11-27 15:33 發表 查看引用來源
沉船味?👻👻👻👻👻👻👻
阿叔我定力夠,如果唔係真係好難講,加上佢D行為舉止好鬼似我前前度😂身型又腰幼波中,皮膚滑滑正啊🤤

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-11-27 17:00 發表 查看引用來源
身心都滿足哂!正!
師兄,你比我果個客服加唔到,有無第二個😁

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-11-27 20:15 發表 查看引用來源
淨桑拿要239元, 可以大廳過夜
嘩,都要239。。。我比多二百幾去尋晚果度咩都玩齊了🤣

引用:
原帖由 emau1 於 2023-11-27 23:00 發表 查看引用來源
這個jc,真的不錯

佢應該好大波
視覺效果,因為佢身形靚,所以感覺上好似好大波,尋晚手測適中形,不大不小,從背後揸上去手感好正,純天然🤭

引用:
原帖由 emau1 於 2023-11-27 23:02 發表 查看引用來源
應該唔會

羅湖c兄
應該係沉迷jc既
身材同美色,摭
我沉迷佢既身形,對客一絲不掛既服務態度,一滴不溜的櫻桃小咀🤤🤤真係諗起都硬🙈

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-11-28 16:39 發表 查看引用來源
我和朋友聖誕節去樂園路食海鮮, 去萬象食家餵動物, 住陽光酒店
我屋企人成日住陽光,你聖誕住幾錢晚,佢地星期六通常5-6百一晚

引用:
原帖由 emau1 於 2023-11-29 00:06 發表 查看引用來源
你一定收到好多PM
問jc幾多號
暫時有幾個,唔算好多,不過呢個妹妹值得介紹🤤

引用:
原帖由 kamshek 於 2023-11-29 10:58 發表 查看引用來源

個技師睇相都真係好得,服務咁有女友feel,真係好易沉船,攪到都想伸手,唔知師兄喺場內有冇昅到其他技師,質素普遍如何? 睇地圖好似喺老街附近,我未行過桂圓路果頭,地點是否會偏靜? ...
技師相有美圖,真人無咁靚,講真,靚女既當我地係兵多過當我地係客,有D重要比預約金,但又會放你飛機玩9你,果D相我係純粹比大家睇下技師身型🤤我鐘意賣服務多過賣顏值,我上去消費求HAPPY,講享受求服務😁講真手打場我已經覺得好悶,不如自己打😂果晚我見唔到其它技師,所以唔知其它係點,師兄勁啊,的確係老街果邊🤭我深夜去,所以條街都靜🤣我轉頭PM女女微信比你,有興趣咪試下😎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆