上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.5k

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-11-29 10:59 發表 查看引用來源
同個靚女技師一齊去, 住陽光唔會失禮人
緊係唔失禮,陽仔D房OK 架😁

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-11-29 19:05 發表 查看引用來源
條囡講明唔會閒聊
你好鐘意同D技師微信閒聊咩🤭佢地主要怕我地係微信講敏感話題,會比中央CUT左佢地微信,流失晒D客,早排時光2222都中左招,微信用唔番🙈

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-11-29 23:56 發表 查看引用來源
佳寧娜 門口右手邊 有一排食肆 其中有一間 露天嘅 餐廳嗰度仲有大閘蟹食 五六十蚊一隻, 你去到就見到㗎喇 佢門口擺咗個大閘蟹櫃喺度畀你哋買嘅
呢D天氣露天食一流👍

引用:
原帖由 estateman 於 2023-11-30 08:42 發表 查看引用來源
呢區D師兄話囡糸差評⋯⋯是否真的?
如果講陽光桑拿裡面D技師確實係唔掂,但上面D酒店房OK 架,我覺得5XX一晚可以接受,我屋企人都成日去住🤣

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-11-30 10:56 發表 查看引用來源
採耳技師唔係雞來的, 唔駛比錢佢, 不過所有駛費我包哂
師兄果然識玩😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-30 14:13 發表 查看引用來源
師兄果然識玩😁
今晚又掛住妹妹個口忍唔住衝左上去🤣

我又黎啦🤣呢間野夜晚生意麻麻地,都好靜下

大廳無咩客,照舊約好技師飲下野食枝煙入房🤤

過程大致上都係咁,服務接近應有盡有爽啊😁不過無毒龍,妹妹都幾注重衛生,服務完去左沖洗之後返黎都差唔多夠鐘,原來玩左咁耐🤤🤤

妹妹問我出唔出去一齊食宵夜,我望一望時間4點,同佢講你6點先收工點食啊,妹妹話陪我無所謂🤩我以為要買鐘出去食,妹妹話唔駛,深夜無咩客,今時今日有咁既服務態度邊度搵👍不過太夜了,食完會天光,所以我都係係間場食過粥加配料清清地算,照舊招呼周到又筆粥又陪坐👍下次早D先請佢一齊出去食下野傾下計啦😁

埋單450人仔,不過我無人仔,用左港幣500完正岩岩好🤣玩完真係幾爽😎報告完畢🍻
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 惡意灌水 2023-12-1 10:44

引用:
原帖由 emau1 於 2023-12-1 10:43 發表 查看引用來源
她似乎係一個好女仔泥的
嘩,你重乜咁夜呀
長期係咁
對身體唔好架
我係夜鬼黎,專係夜晚先出征😂
係咪好女仔就唔知,不過佢對我既服務態度真係令我好滿意就真既😁

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-12-2 12:01 發表 查看引用來源
c兄係咪打錯字,征改做精先正確
無啊,我只係按正骨🤭🤭🤭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-12-3 16:40 發表 查看引用來源
去按好「正」骨妹
講呢D😎呵尼陀佛,色即是空,空即是色🤭

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-12-4 09:15 發表 查看引用來源
c兄悟性高,得閒分析吓深圳四大佳胸,造益蒼生😬
四大佳胸方面我即時想起雅軒,大部份技師都向呢方面發展🤔

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆