上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  279.5k

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-12-4 16:03 發表 查看引用來源

除左佳胸,有個d個樣都OK?
8888同9999有師兄試過話OK,由於好野都上早班同我時間唔夾😂

引用:
原帖由 emau1 於 2023-12-4 17:59 發表 查看引用來源
我啱啱去咗銀海泥 試咗三條九
大肥妹
睇相見到都覺得肥肥地,服務好唔好😁
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 廣告/SPAM 2023-12-5 00:16

引用:
原帖由 唯真唯善 於 2023-12-5 15:32 發表 查看引用來源

雅軒的新8888,還是舊的8888比較正? 因為又換左人。 仲有133有無人試過? 係咪30歲左右?
8888應該無換人,可能換左藝術相🤣133無聽有師兄玩過!

引用:
原帖由 bs9 於 2023-12-6 11:14 發表 查看引用來源
不恥下問向羅湖兄要了雅軒的微信,試了#1111高妹,樣子可以,上圍大約A~B,上路不通,中下路可以,
沒有高清,中褪至腰,褲褪至膝,純手工,喜愛高挑年青的,可以一試。 ...
下次試下8888或9999,呢兩個評價唔錯,1111睇相好似平板電腦😁謝謝你的報告👍👍

引用:
原帖由 天下不亂 於 2023-12-10 03:55 發表 查看引用來源

樓主可pm我詳細資料嗎?我都喜歡服務好嘅技師,唔該晒!
已PM你了😁😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-11 03:17 發表 查看引用來源
已PM你了😁😁
尋晚約左朋友上去玩,假期北上真係人多,唔講得少🙈兩條麻甩佬係大陸緊係要搵女女,朋友話想去爵士玩,咁就順佢意😆

今晚目的地😎個場硬件一般,不過估唔到都幾多客,可能假期,女女睇落普遍都OK

沖完涼出大廳HEA下先,諗住按下腳點知話無,只有鬆腿🤤咁就一齊照鬆,美容師個樣一般般,不過知我地兩個未入房就好積極幫我地鬆第三條腿,我隔離坐左個大叔,條女都唔避忌下,比佢攪到硬晒問我出唔出,問佢幾錢佢話簽150小費就得,咁又唔貴!

講真,都硬到咁,緊係要救火🤭隔離阿叔見到我地兩個咁頂唔順要轉位🙈就係咁係大堂放左煙花,原先諗住入房再黎多野,可能真係老啦,我同老友商議後都係覺得唔好入房好D,費時第二炮辛苦😂

咁最後我地都係做下大堂按下手按下頭肩咁就算,唔入房😂都好,呢排少按摩,入房又無得按🤭按到咁上下朋友突然電話响要返屋企交人,又剩下我一個,做完大堂肚仔餓,問個場有咩食點知得杯麵,食杯麵我不如出去行下睇下附近有咩宵夜食好過😁

埋單439人仔,呢度如果鐘意做大堂同大廳放煙花既師兄應該幾岩玩,都算平佢本身150人仔包5個大堂,小費同鬆腿就另計,鬆腿59一鐘,都抵啊😁

埋單閃人行左去人民南路果邊睇下有咩食,見到有間賣牛肉粉都唔錯,試下

叫左過牛肉牛丸粉,D牛丸好正好牛香,33人仔抵食啦🤭玩飽食飽就返歸LU,假期凌晨皇巴好爆,要等第二班先上到🙈
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 文不對題 2023-12-11 17:19

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-12-11 06:46 發表 查看引用來源

爵士係咪即係疫情前果間,好似試過執咗,依家又開番?
疫情前有無執就唔記得了,不過記得呢間野疫情前都成日比人查😂反而隔離間英豪後台硬淨好多

引用:
原帖由 estateman 於 2023-12-11 14:49 發表 查看引用來源
點解$439咁貴?你食麵刀系$33上星期日刀糸$359大堂煙花🧨⋯⋯
我有做其它大堂,按下頭肩咁,雖然大堂係送不過都要簽小費😁如果淨係玩大堂放堂花就359😂

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-12-11 17:13 發表 查看引用來源

大堂放煙花查都唔驚掛🤣
英豪有冇好嘢?
英豪有D女都OK架,不過92場,價錢又貴,疫情前技師著裙就去,而家都唔著裙,無晒吸引力,不過有D會入房換裙既🤭

引用:
原帖由 ho501501 於 2023-12-11 17:13 發表 查看引用來源

大堂放煙花查都唔驚掛🤣
英豪有冇好嘢?
早排捉左幾間場大堂放煙花啦,都唔好咁老定😁我果晚仲要係大廳比個美容師除能左條褲,係真除,唔係拉抵果隻,太刺激啦,唔岩我😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆