上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  278.5k

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-3-8 07:38 發表 查看引用來源
去咗香港邊度玩?😎
有時D野相見好同住難的!明白😅
最緊要開心😊
無啊,攞完房就去食D野跟住去銀行整野,銀行鬼咁多人攞飛排成100個人,好睇識人唔駛排即入閘,之後附近有一田咪同佢地去一田行下,女人戰鬥力真係唔係講玩,行左一粒鐘就儲左成三百個印花😅印花換左兩個煲,有剩印花比左後面個師奶,個師奶話佢儲150張都儲左個幾月問我咁多張儲幾耐,我話一小時攪掂,師奶O晒咀😂

跟住返酒店放低戰利品,夜晚約左佢兩個嫁左黎香港既姊妹一齊去酒樓食飯,佢D姊妹都OK架🤤主要吃長腳蟹,龍蝦,正啊,我至愛😋
埋單差唔多6千蚊,係深圳可以食好多餐😂

食完佢媽同表哥都攰,車佢地返酒店先,靚女話想散下步,咪同佢去海濱行下,點知比佢串話好耐無一齊散步,估唔到黎到香港先可以,咁又係既,我係深圳都係的來的往😂之後食埋甜品送佢返去,攰到爆😔

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-3-8 07:43 發表 查看引用來源
佢想試K壓?
職業病,做開果行好奇想睇下唔同地方既唱歌環境😂

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-3-8 08:58 發表 查看引用來源

20+ 同 30+ 都唔係差好遠, 當年我BB20, 我40, 大佢廿年. E家都仲一齊. 不過已經30同50 咯
好多人都可以,不過係我自己怪D,好似會難溝通D

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-3-8 13:43 發表 查看引用來源

新銀座都要加鐘先可過夜
新銀座呢D要加鐘先得都正常既,不過機場都要加就好少😂

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-8 22:47 發表 查看引用來源
去過一次,係升降機門口住要除鞋先比入,一直無鞋著直到走,覺得係洗手間更衣室咁會唔乾淨。鬆腿技師會係大媽級嗎?
係啊,要赤腳入場😂你幾時去過?疫情後裝修左地方好好多,鬆腿技師有年輕有大少少,廿幾至三十幾吧,你要預左無咁靚女但普遍未至於大媽級,當然也有些少怪獸,正所謂咸魚白菜各有所好🤭

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-8 23:21 發表 查看引用來源

疫前入房鬆腿,有毛伯伯正可變邪,不過唔值,要加4個鐘同超過500機油費.連鐘錢,房錢加機油費,要過千元.
通關後未去過
係,太平洋想玩邪完全唔值

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-9 18:15 發表 查看引用來源
包吾包劣L?⋯⋯至嘔吐白沫?
太平洋要嘔白泡小費最低簽300起步😂

引用:
原帖由 cpchoi 於 2023-3-9 23:50 發表 查看引用來源
睇完你報告,我聽日就準備去洪湖,睇下普通推油有無鬼鼠野先,有就最好,無就當鬆一鬆
呢間按全身技師比較正氣,我推過幾次油只有一次成功仲要加半鐘先得,可能我太樣衰😂所以黎呢度都係按中式多,再做過鬆腿無咁嬲🤣

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-10 09:54 發表 查看引用來源
C兄、鬆腿劣L嘔白咆多少錢?
59房錢(一小時)
89鬆腿
200-300小費

引用:
原帖由 cpchoi 於 2023-3-11 02:09 發表 查看引用來源
今日去左,推油,正氣,但按得好好,多謝c兄推介
按得舒服就好,呢度感覺經濟D,環境又唔差,我今日支持本港消費,怕北上人多😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆