上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
787  278.5k

引用:
原帖由 cpchoi 於 2023-3-11 10:44 發表 查看引用來源
已經加左價,每項加10-20,鬆腿無加,不過房就加左20
終於要加價了😂都正路既,入房鬆腿又加兩條,懷念以前大堂放煙花,又平又好玩🤣

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-11 12:11 發表 查看引用來源
推油係咩項目?想按下正氣野
前面有餐牌相同舊價目表🤭

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-12 09:36 發表 查看引用來源
見到有玉石養生、精油開背、行家推油,三個有咩分別?😅😅
玉石同行家推我覺得花巧野,無咩分別,係按法同工具有少少唔同,精油開背未玩過🤔

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-3-13 00:26 發表 查看引用來源
依間入去要除鞋,唔著鞋去廁所同沖涼唔衞生,其實有冇類似酒店果D拖鞋著的?
印象中好似廁所門口有拖鞋,我通常都係沖涼先去,所以唔係好記得😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-13 01:31 發表 查看引用來源
印象中好似廁所門口有拖鞋,我通常都係沖涼先去,所以唔係好記得😁
當眾師兄南下時我又係時候出動😁早兩日香港揼完,今日可以唔駛點揼,所以去機場玩玩🍻
好掛住陽光,聽講裝修緊,應該下個月重開,

今晚目標飲符水🤣太耐無去,應該都8-10年,入到大堂都唔知點行去坐電梯,純靠直覺,估岩左🤭一到步發現唔同晒,全新裝,沖涼室整到好靚,仲記得以前對住個窗口沖涼,冬天都幾凍下,而家密封晒咪幾好😁

入到大廳,可能閒日,差唔多4成人左右,正,最怕人多,大廳多左好多黑白天使,係咁問做唔做大堂,有點煩人,拿拿聲入房,不過有個白衣天使高挑有少少連詩雅FEEL感覺唔錯🤤

入房都係正常程序啦,無咩特別,70分鐘足鐘,循例細佬食完到大佬食😋

得麵揀無三文治,多士果D😅但個麵好食既👍邊食麵邊睇女,普遍黎講女女質素好過英豪,當然都會有D豬八戎,但都唔少OK既,不過開放度應該英豪好D,埋單475人仔,又一程開心之旅,玩完返歸🍻

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-13 20:24 發表 查看引用來源
芙蓉大堂劣L妓C相頭吾錯
你見到高果個糸米直髮?
要睇下係做鬆腿定做美容,黑衣做鬆腿技師普遍一般,白衣做美容靚D,我講果件係白衣天使,長腿,短髮,高挑瘦,去到見到你一定知我講邊個😁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-13 20:41 發表 查看引用來源
吾放就正,條女真係淨比我玩,冇点我,真係要對對佢再好D😍❤️
師兄無比芺仔靚冧把我😭我都係講完要求求其輪牌考骨運😂不過都算LUCKY,輪牌無輪到豬排😁

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-14 10:28 發表 查看引用來源

白衣糸米冇劣L服務?
咁我又唔知呢度有無,大場美容師就通常都有,黑衣天使就一定有,我走果陣見到有師兄享受緊🤭,不過如果係大堂玩呢D我會鐘意坐入D玩😁

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-15 14:58 發表 查看引用來源
閒日唔多人, 去得過
無錯,星期五,六就唔好啦,隨時貼錢買難受🤭

引用:
原帖由 chanpaul 於 2023-3-15 17:42 發表 查看引用來源
洪湖大堂鬆腿有鬼鼠?机油費幾多?
洪湖而家無啦,疫情前就可以大堂放煙花,100小費,而家要入房鬆🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆