上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
104  278.6k

回覆 35# 中午進擊的巨人 的帖子

存錢機好多年己有😂

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-2-23 20:12 發表 查看引用來源
羅湖過關後入錢落中銀戶口邊到最方便?
過關直行去搭的士半路途中左邊有中銀入錢或拿錢機,以前地鐵站有中國銀行,上星期沒有注意還在否

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-25 05:40 發表 查看引用來源

九痕痕又拱左上去,自從正常通關後駛多左好多錢🤣見上左去咁多次都未去過機場試下,今晚一於試一試,晚上從皇崗過關,見到關口免稅店開左😁

過關後發現無晒人仔,要搵D姐仔唱,開我對換價80,我采你都傻,還價84換就換唔換就算,成交 ...
英豪過夜吾錯,以前舊相好初去做紅牌和有二件高質紅牌在此工作,所以常去, 現今芙蓉我覺得好亂同環境一般,人又多,不是另一件新舊相好在此工作我也不去,環境就皇苑最正😂

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-2-25 23:34 發表 查看引用來源
星期六晚會唔會好多人?
不會啦,過夜最好💪

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-25 22:45 發表 查看引用來源
c兄
英豪
不是在羅湖那邊嗎?
國貿行過去五分中😂

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-2-27 19:16 發表 查看引用來源
有冇師兄去羅湖口岸附近富X?
執左二年幾啦😂D女走哂去喜悅🙄不會再開😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-4 23:38 發表 查看引用來源
不會有借、只有比
另外借錢比妓C
通常已經沉船🤣
駛幾錢在她身上要取突,技師信得過 豬乸會上樹😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 01:18 發表 查看引用來源
原來英豪週五六在房間訓要加一個鐘$519
才可以訓覺⋯⋯
沒太多客也不可以
甘伏街🙄怪不得冇客,疫情前我常常去,那時沒有任何 規定,真係趕客,今年末完過😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-5 04:11 發表 查看引用來源
又唔可以咁講,有D技師真係好正氣,特別初出矛盧未受污染既時候,不過遇到機率係1/1000🤣
曾未受污染就係親她妹妹會面红红,嘆呢D最爽,现在還在英豪~芙蓉~平安~喜悅工作,其他未歸位👍💪疫情後所有技師看錢大個天,因為三年冇乜生意可做😏其實大家諒解的。

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 17:15 發表 查看引用來源

今晨響英豪好多客刀問點解響房訓
要加一個鐘¥519咁狼死⋯⋯離普
重點糸大堂位刀冇點訓
就係佢D房環境一流,個個訓哂入去点做生意?大堂做?人多自然有要求👏

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆