上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
104  278.6k

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-12-29 11:05 發表 查看引用來源

即場小😱免費小😱 唔知好事定壞事,囡囡會唔會有病🥴
對~所以我冇去純囗爆埸,通常92埸同囡囡熟才有得囗爆,正常高檔埸有口爆的囡囡 罕見,要好好珍惜,深圳2,3流場地環境差一点,囡囡也 濫 一點易生病,所以出來玩要注意。朋友爆料因那裡生意差,差到冇人有,生意差多數係囡囡垃圾多,好野排哂隊啦,像時光我去過一次,有D可69但 枕頭毛巾一陣味,環境差🙄,我淨比(维族囡囡可乃西吹棍)佢手打算😁
我冇上这里十幾天,多囗吹下水😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-10 23:11 發表 查看引用來源

今日下午去英豪就惡啃了一件.睇相佢已經有點珠圓肉潤.點知佢入到房見到佢身形成個水桶咁,起碼有160磅.自己在大堂睇相點,好難開口換,唯有硬食
平野係甘上下,你知888888多小揸啜波價?😂

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-11 23:38 發表 查看引用來源

888888末試過,最近去幾次佢都冇上班.
出得來玩錢唔係問題,最緊要係物有所值.
疫前係超市玩探耳妹都三幾千啦
對,  160lbs幾錢? 666指數    ?888888....八百

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-12 20:29 發表 查看引用來源

519.  一見水桶形已冇哂mood.  指數066,上冇試
肥婆通常多水多汁,有冇成手汁

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2024-1-22 03:33 發表 查看引用來源
今運世紀。
呢間野冇客抵九佢死,自己拿來,話說我女神去年在此工作我才九甘遠去,点知佢發微信警告女神只可做一般流程,冇高清,69点玩?成接近六百元,隔褲摸米玩,後來年輕女神做完所有客入咭數就冇做,今運在TG重自己出post介紹自己,好野不用自己介紹啦,自作自受的水會,一D不理客人要求什麼😂🤭去吾去自己考慮清楚,環境應該英豪靚好多,我疫後冇去英豪,有錯可指正😂倒米的老细🤭重申我是用家不是打手😂邊個打手大家甘醒一看就明🤭

本帖最近評分記錄
  • voking 威望 +5 我很贊同 2024-1-22 22:41

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆