上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
104  278.6k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-5 18:42 發表 查看引用來源
師兄果然係識玩之人😁係啊,感覺疫情後技師睇錢睇重左,可能山窮水盡吧
人生短暫🐱正~邪也一定要玩下👍💪

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-5 22:35 發表 查看引用來源

真係咩都要試下,好後悔未試過以前東莞天堂選妃🤤
我好彩趕到尾班車幾年😂以前常平花街超過二千條女任你選,的媽咪成日捉我們手即埸揸囡囡對波,話係真波來,170毛特身型正到暈👏💪

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-9 18:15 發表 查看引用來源
包吾包劣L?⋯⋯至嘔吐白沫?
冇高清看全相,淨劣L好on9, 又哂錢🤓

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-13 16:33 發表 查看引用來源
當眾師兄南下時我又係時候出動😁早兩日香港揼完,今日可以唔駛點揼,所以去機場玩玩🍻40122605
好掛住陽光,聽講裝修緊,應該下個月重開,

今晚目標飲符水🤣太耐無去,應該都8-10年,入到大堂都唔知點行去坐電梯,純靠直覺 ...
吾放就正,條女真係淨比我玩,冇点我,真係要對對佢再好D😍❤️

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-17 16:54 發表 查看引用來源
原來邪骨技師搵十萬/月, 厲害啊
点樣計十皮,一日24小時不睡?疫情前提成當2,3百元,一日十小時,那時九十分分中,即八個中,即2400一日,2400X31=74400.問題係提成有冇300元,除紅牌日日爆吾放假🤓💯

問題係现在才4百幾至五百幾,疫情前300幾己好很貴,公司不用 賺錢?除非日日外出上床🤓真的有數得計,红牌四~五皮一個月一定有🤓

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-17 18:18 發表 查看引用來源
九師兄,重點係將禮物變賣換錢🤭
另外野來,禮物日日收?

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-17 18:49 發表 查看引用來源

新iPhone當酒店短聚之?哈哈😄⋯⋯
包條年輕貌貌美女包食包住日日玩不用三~四皮,点會八九千用唉唉丰小一日🤓💯

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-19 22:44 發表 查看引用來源

你下載美團
大衆點評😂
裏面有麼得買
有D寫住包埋小費
定機緊票~高鐵~酒店~打車,全手机攪点,去大六旅遊,到埗才上网定酒店,大六冇手機死得

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-22 00:53 發表 查看引用來源
我今日去左
有服務的手爆場

博1博啦

因為我想玩埋今次
跟住收山
為何收山?😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆