上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
104  278.6k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-30 00:16 發表 查看引用來源
明白,聽朋友講話大陸有些可以用支付寶,自動對匯率,好似好方便,用後記錄可以刪除🤣
國內開銀行囗,去激活微信,直接扣人民幣,香港冇人看到😂全中國可以扣🤫😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-4-14 13:12 發表 查看引用來源

加埋機場稅至三舊人仔咁平?JC相頭洗唔洗用纸袋笠頭?😅
可以想像平野一定差,但係贵又不是一定靓😜😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-17 16:45 發表 查看引用來源
星期日上去係唔同D,路路暢通😁
約左朋友係樂園路果邊食野,好耐無去果邊,都唔係好認得D路,打的要四十幾蚊人仔,咁遠既😅

食完野緊係飽暖思人肉🤭話過想試下其它場,增加見識,講過就要做呢🤣去附近行下睇下有咩玩,都有 ...
來深圳玩中女😢😅

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-17 17:03 發表 查看引用來源
又唔算中女既,廿零歲左右掛,我臨走果陣有見到有好幾個18,22既哥哥仔沖涼,不過係本地人,咁多哥哥仔過黎,我諗技師質素都唔會太中女,哥哥仔應該唔會鐘意玩中女掛🤣 ...
你D眼光好獨特👍👍👍👍😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-18 15:34 發表 查看引用來源
4-5年前就未必,P圖就唔敢講,而家好多場D技師相都係P,P到真係真人不露相,露相非真人🤣所以我比較信現實生活既相,無咁P
當你見到冰河(富臨)亚月P圖p甘靚女就知p圖幾强大😂現今重有AI添😆😂四百元以下玩中女三十十幾吧,靓女年轻吾通提成$350吾去上班?找$200元上班?不合情理😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-21 02:25 發表 查看引用來源
岩岩睇微信,好懷念皇馬以前一星期一次特價活動,

17年都係收228人仔😭
皇馬D女吾得,好丫烏😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-26 16:07 發表 查看引用來源

40129026。

佢早班妹子睇相好似唔錯🤤
太假,全部PS 多中伏,不過夜晚去小心,因為查最多呢D時間,因為客多😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-4-26 16:47 發表 查看引用來源
感覺上應該有6,7成掛,生活照果D無咁P,係啊,呢排查得好鬼嚴,有D擔心星期六羅湖五虎聚舊唔知點算好,剛好51前🙈
小心便衣,locker佬爆料夜晚重捉得好誇,我問佢扮客人捉?佢冇出声,好似以前有扮客人一出呻吟声即 撞门推入,好恐怖,小心五虎聚首变在在入面对15天😂1/5捉硬😢

引用:
原帖由 emau1 於 2023-4-26 22:51 發表 查看引用來源
邊有公安咁樣捉人架

應該係成隊兵咁沖入房
點會扮做一個客人
唔夠人打咁點算
吾止一个人,如一隊兵冲上前台,見到己按走火消防燈,房问问著燈立刻马上穿衣服,入來边度捉到🤣日昇十年前正规按摩埸,冇呢D設備,日昇酒店以前我好喜欢同女朋友來住,因為近樂園路食海鲜🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-5 01:12 發表 查看引用來源
服務好通常都唔會18,22,OK啦又唔算老,機場而家無裙著,最多都係有D場或有D技師入房換裙🤣
師兄以后交给你交流,我以後小上😜~我玩D技師吾大過25,者乜裙,入房好快全高清脱光,吾係有乜好玩😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆