上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
104  278.6k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-21 06:11 發表 查看引用來源
靚女唔識口技😂唔緊要啦,澳門夜晚大把美女,想點玩都得🤤🤤
佢不用認識囗技,你放入囗你動作就得💪😂

引用:
原帖由 hk77 於 2023-5-23 00:05 發表 查看引用來源
羅湖師兄,時光有咩No 好介紹🙏
時光好多中女冇69也有6😂我冇去過也知道💪👍

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-22 22:08 發表 查看引用來源
男人唔壞

女人,口爆妹
唔愛
講真技C也有feel的,如果你6得佢爽,又好技術水平💪👍

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-23 06:09 發表 查看引用來源
加騰鷹上身,金手指😁
都話不是金手指,係舌尖上的顶 陰蒂,舌功😂💪

引用:
原帖由 江湖小魚兒 於 2023-5-23 10:27 發表 查看引用來源
舌尖上的深圳,但有FD試過幫女女口完後真菌感染牙肉,要換晒假牙,真的不敢隨便找女女口。
所以找D比較不隨便囗囗,又新做又年青比较安全😂💪中女囗爆埸我一次冇去過😂時光同其它中女埸就要揀女因为好多囗爆埸轉過來做😂話時話你金手指插完條女千萬不要立刻摸弟弟否则又怕中招😂最好自己在家自摸看AV片最安全😂

引用:
原帖由 江湖小魚兒 於 2023-5-23 15:47 發表 查看引用來源
妹妹磨棍都好幾次(飛鴻、香港河內),系怕甩晒啲牙麻煩,其他唔驚得咁多。
有医生看,玩囗交最好找手埸年青女,通常熟左才比你品玉,人年龄大 牙齒 大多甩💖

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-25 16:01 發表 查看引用來源
呢排上去都係小D揼骨,朋友尋晚中招話查得好嚴下,叫我唔好玩咁多🤣
都話叫你去大埸,你去D细危险埸一定死,去左甘多年,只遇過一次著消防安全燈,但吾见有人查,因為可能查一楼,二楼冇事,另一次刚到冲凉話查消防,冲完凉出去鬼影冇一隻,另外以前我一个月唱幾晚通宵歌仔又酒又囡囡,未見查消防😁细埸去來把鬼,贪中女光猪就冇計,大埸也有年轻光猪行動的😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-26 05:15 發表 查看引用來源
咁師兄幾好運,我好過好多場都試過入黎查房,大D既場平安,富臨,陽光以前都有試過直入查房,有次試過係間細場,我間房走鬼燈壞左,我起緊鬼鼠機,只見到窗口有人望入黎,好在無衝入黎,如果唔係死緊,揼完先知望入黎果個係公安🙈 ...
我識D技C日日上班冇捉過,你估你在骨埸時間多定他们😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-26 10:12 發表 查看引用來源

師兄講得冇錯,冇喺大塲遇過公安巡查唔等於冇查,只係好彩未撞中,我都親身經歷過喺富臨被爆房門,大塲揾到錢,交嘅平安稅高,就自然查得比細塲少,但唔係完全唔查,芙仔夠硬淨嘞掛?咪一樣拉過人番公安局!

每個人可以承擔嘅 ...
深圳疫情前,年年日日打大風,嚴打,试问你驚幾多?最安全留港消费,反正骨妹係人才,也來了香港工作✌️👍💪通街泊車日日炒牌,亂過马路又罚款,但日日好多車亂泊亂過马路😂當然吾犯法最好的,留在家中睇三上最佳😂

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-26 10:41 發表 查看引用來源

成個深圳保守估計超過十萬個囡囡,完全冇技師俾人捉過?囡囡要揾食驚都要上班,就算係細塲,計落拉中嘅機會率都係低.
不過師兄們係上去玩,有人渺然一身無畏無懼,但亦有人一晚唔番屋企交人就家變,對於呢d師兄嚟講,唔怕 ...
直接買全中包技師出去玩,唱歌~酒吧喝酒夠安全💪疫情前我的作风😜💪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆