上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
104  278.6k

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-5-26 14:05 發表 查看引用來源

酒店一樣有人查房,半夜拍門你見過未?
鳩噏當秘笈你又信。
當然知,不過全中國去哂旅游未遇上過,聽過以前睡睡下床边有酒店人员,幾年前帶小姐回酒店,前台報寸公安捉人,因為罚款好多,台商罚幾十皮,冇錢坐超过一个月,要佢條妈咪女下海救佢,在國內什么事情也可以發生😜

去全中國各地旅遊酒店最能遇上係門外底送上叫雞咭片,應該係多過遇上公安查房😂😜

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-5-28 08:39 發表 查看引用來源
想當年大家風流情況😊
老人台也看😂舞廳冇去過,电影看得多😂~七八十年代遗物😂

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-5-28 21:48 發表 查看引用來源

想當年一星期落幾晚城飲酒,有mood就落個full帶女行街宵夜,直落飲糖水。最頂引係全佗地,幾后生幾靚都有,回望今不如昔,老醜北吊高尼賣,嘥鳩氣 ...
红门师兄我個客係你年代,成日同我講當年每星期去大富豪一晚洗幾皮吹酒叫女,十分吸引過去👍💪

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-30 08:29 發表 查看引用來源

Part 1認真揼, Part 2好功夫, 完事後攬住瞓小休一陣,咁至係最高享受..........當然囡囡要索!😄
疫情前富臨件件技C也可以高清揽住訓,现在我因幾件係可以但是其它地方不知道是否可以?😂前富臨真的好令好多師兄懷念,新的富臨不知道是否可以的👏👍

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-31 16:44 發表 查看引用來源
天氣熱到都唔想北上或出門口,一想起條皇崗橋就投降了😂
待我申請港珠澳牌 就真係大地任我行 ,呢啲天氣都冇有怕直接上深圳玩車震😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-31 20:24 發表 查看引用來源
要從珠海哪邊進入,有些不方便
《深珠通道大橋》好快不用半小時到深圳💪
深珠通道在港珠澳大橋與深中通道之間,距離這兩座跨江通道均約20公里

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-5-31 22:56 發表 查看引用來源
深圳真係嚴打.上星期去陽光技師全高清,今日去連上衣也不敢除.之後去月亮灣搵兩個相熟採耳妹妹唱K喝酒.估唔到佢哋竟然要換客人服才可以在K房唱歌喝酒.同採耳妹妹唱咁多次K都係第一次經理要佢哋換客人服才可以去K房唱 ...
你有你嚴打,我有我高精,係你呢2间冇牙力,其它冇樹😂💪N年前唱歌技C换便服,见惯不惯🤗😁

引用:
原帖由 zhangan 於 2023-6-1 17:30 發表 查看引用來源

剛收到消息,9哥經常去,認為比較安全的40樓也中招了!
我好小去😂只是介紹你们去💪😁

引用:
原帖由 ykcyan 於 2023-6-1 17:33 發表 查看引用來源

昨天仲想去陽光,好彩技師休息所以冇去,都吾知原來陽光都吾可以除衫,咁又可以一排吾使去了
吾除衫去來干什么😁💪冇高精吾年轻不会去约😀👍

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆