上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
104  278.6k

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-6-1 18:33 發表 查看引用來源

40樓係咪海燕?
你冇看我貼登地址出来皇庭😂
海燕以前囗爆埸,英豪前部長现在海燕工作,海燕我一次冇去迟,😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-1 18:50 發表 查看引用來源

週日下午先去完有兒
剝光豬囡仲幫我吹
原來響崖邊自己😵‍💫
全深圳骨埸同一時間走哂咩😂都是個句怕就留港香AV或玩企街大妈😂

引用:
原帖由 estateman 於 2023-6-1 20:38 發表 查看引用來源

你吾怕行政拘留14日?🤣
我怕呀
怕就全港留港消费😂😁你去就知,間間六日人山人海骨埸😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-6-10 22:58 發表 查看引用來源
桑拿場,之前係雅閣唔知有無轉場,可惜早班,睇相感覺有D淫底😁你想試既話我微信推比你😆
罗師兄有個健全固家才是美满人生😜👏✌️最好学何生多一~二個小三😇😆✌️💯🎉

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-2 04:41 發表 查看引用來源
咪上次我飲大左果個😁身形正,應有則有又唔會過大,皮膚白滑又長腿,洞窄窄,如果呢種質香港叫價應該要2-3K 1Q
饮大左也識入洞😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-3 15:53 發表 查看引用來源
尋日見到9師兄發陽光妹妹相有D興趣試下

可惜我叫部長幫我約佢時已準備收工,證明無緣份,緣份無得勉強,唯有等下次,其它女女睇相又睇唔岩,慳返一次北上名額,留在家中😆 ...
你大把机会再玩😂話時話十年前在廣州K同客唱饮大左,好彩小姐帶我返酒店又幫我冲凉又和我真軍大師,我也隠约記得一点点😂

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-7-5 08:36 發表 查看引用來源

你唔係060咩
维拉公司列明Abby有高清nurn,69,主動車,開大冇列名,但可同技C倾價錢,冇免费吧😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-10 16:42 發表 查看引用來源
拉維呢個女女感覺都正啊,身型同樣都唔差🤤
敏定星期六约中回阈😂罗师兄澳門好玩👍💪又赌又女,有冇叫條女坐大脾😆

罗湖師兄近期你小上吹水,因留港澳消费?深圳骨埸好多太平盛世,幾间休業,其它人山人海, 水洩不通 ,真係劲😁👍,我和客人也感受祖国按摩人才 人才鼎盛 高手林立💪👍😁大家再戰深圳💪

羅湖師兄以後伱回覆我就跟隨伱回自己貼,伱同我吾回覆,這區繼續靜吧😹共勉之⋯⋯🤗

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆