上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.2k

引用:
原帖由 emau1 於 2023-12-27 23:58 發表 查看引用來源

波神,我鍾意
你上了未

服務好唔好
服務幾好,妹妹幾溫柔啜下蛋蛋奶下棍棍,手打場,我淨係按摩,唔會上人🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-12-28 15:30 發表 查看引用來源
嘩~條囡在深圳同一間整容所做鼻子,全部都係怪獸鼻,不過對奶如果真可以玩下😆
好眼力WO9師兄,個樣應個執過下,個波都應該加工,人邊有咁完美啊,咁純天然既女去晒跑私鐘日日成萬蚊收入駛鬼做骨妹😁
講真,對我黎講望落順眼,揸落無反感就OK 啦,有時純天然既波都無咁好揸手😂我比4百幾蚊都係HEA 下出下火放鬆下!呢個妹妹仔值既

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-12-28 18:32 發表 查看引用來源

每次上去玩都delete交易紀錄,冇記錯好似465+15一次性衫褲錢,我第一次去嗰件都靚女但冇波,完事出嚟見到幾件樣高質,身材就唔清楚了,衣家囡囡都裝得下,唔除衫都唔知咩料。 ...
係啊,好多女女都係無料扮4條,我中過幾次招😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-29 05:42 發表 查看引用來源
好眼力WO9師兄,個樣應個執過下,個波都應該加工,人邊有咁完美啊,咁純天然既女去晒跑私鐘日日成萬蚊收入駛鬼做骨妹😁
講真,對我黎講望落順眼,揸落無反感就OK 啦,有時純天然既波都無咁好揸手😂我比4百幾蚊都係HEA 下出下火放鬆 ...
一睇就知😂講開上次你介紹係骨女,我因忙冇上大陸成個月,就叫朋友做急先鋒 探險,報告回覆二個中可即埸小,介紹多客比佢更加免費上床,真係好cheap下,一個走下坡中女,個場朋友話除房間可以,其它超級差🙄疫情前二百多,現甘價錢,還是去英豪嘆吧😆

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-12-29 10:43 發表 查看引用來源
一睇就知😂講開上次你介紹係骨女,我因忙冇上大陸成個月,就叫朋友做急先鋒 探險,報告回覆二個中可即埸小,介紹多客比佢更加免費上床,真係好cheap下,一個走下坡中女,個場朋友話除房間可以,其它超級差🙄疫情前二百多,現甘價錢,還是 ...
即場小😱免費小😱 唔知好事定壞事,囡囡會唔會有病🥴

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-12-29 11:05 發表 查看引用來源

對~所以我冇去純囗爆埸,通常92埸同囡囡熟才有得囗爆,正常高檔埸有口爆的囡囡 罕見,要好好珍惜,深圳2,3流場地環境差一点,囡囡也 濫 一點易生病,所以出來玩要注意。朋友爆料因那裡生意差,差到冇人有,生意差多數係囡囡垃圾多,好野排哂隊啦,像時光我去過一次,有D可69但 枕頭毛巾一陣味,環境差🙄,我淨比(维族囡囡可乃西吹棍)佢手打算😁
我冇上这里十幾天,多囗吹下水😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-29 05:43 發表 查看引用來源
係啊,好多女女都係無料扮4條,我中過幾次招😂
係呀😅對我哋呢啲消費者好冇保障🤣

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-12-29 10:43 發表 查看引用來源
一睇就知😂講開上次你介紹係骨女,我因忙冇上大陸成個月,就叫朋友做急先鋒 探險,報告回覆二個中可即埸小,介紹多客比佢更加免費上床,真係好cheap下,一個走下坡中女,個場朋友話除房間可以,其它超級差🙄疫情前二百多,現甘價錢,還是 ...
條女係好OPEN,我朋友第一日上佢鐘就係食左佢先介紹比我玩,不過去到我又無咩興趣同佢攪,所以口爆算,但口爆黎講OK舒服既,講開又講,而家D技師好似等錢駛左,遇到10個有8個技師都問我開唔開房,以前都係簡唔時有技師問,世界變了!

引用:
原帖由 bread_butter 於 2023-12-29 11:05 發表 查看引用來源

咁應該係好事黎,係骨場就地正法好刺激,好過酒店開房,唔係錢既問題,興奮程度唔同🤭係骨場攪到條女慶恰恰跟住霸王硬上弓吃埋真係好好玩,以前著裙真係男人天下😂當然要做好安全措施就最好🤭

引用:
原帖由 bread_butter 於 2024-1-3 07:40 發表 查看引用來源

係呀😅對我哋呢啲消費者好冇保障🤣
而家好多唔除衫都見唔到真章😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆