上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.2k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-4 15:18 發表 查看引用來源
咁應該係好事黎,係骨場就地正法好刺激,好過酒店開房,唔係錢既問題,興奮程度唔同🤭係骨場攪到條女慶恰恰跟住霸王硬上弓吃埋真係好好玩,以前著裙真係男人天下😂當然要做好安全措施就最好🤭 ...
係就係刺激,不過都驚驚地,到門應該有窗口,出面𥄫到都幾大鑊。

引用:
原帖由 bread_butter 於 2024-1-4 22:45 發表 查看引用來源

係就係刺激,不過都驚驚地,到門應該有窗口,出面𥄫到都幾大鑊。
客人一般行過好少睇到咁清楚,通常本身房都好暗,係工作人員巡房就會睇到,但一般好少巡房,疫情後係玩過兩間會有人巡房,薈源同9龍灣,真係係窗度裝你😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-6 06:15 發表 查看引用來源
客人一般行過好少睇到咁清楚,通常本身房都好暗,係工作人員巡房就會睇到,但一般好少巡房,疫情後係玩過兩間會有人巡房,薈源同9龍灣,真係係窗度裝你😂 ...
係呀!有時喺92場玩到同囡囡兩個接近光豬時,都擔心出面有人裝,客人應該唔會的,都係帶房嘅服務員。😏

引用:
原帖由 bread_butter 於 2024-1-6 12:24 發表 查看引用來源

係呀!有時喺92場玩到同囡囡兩個接近光豬時,都擔心出面有人裝,客人應該唔會的,都係帶房嘅服務員。😏
正常好少場會裝入黎既,我怕客人入錯房多D,試過有次準備攪有個客入錯房,頂佢個制😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-7 03:31 發表 查看引用來源
正常好少場會裝入黎既,我怕客人入錯房多D,試過有次準備攪有個客入錯房,頂佢個制😂
我都試過客人入錯房,好彩條女未到 😂

引用:
原帖由 bread_butter 於 2024-1-7 17:38 發表 查看引用來源

我都試過客人入錯房,好彩條女未到 😂
呢幾日留港消費,上去都係飲飲食食好🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-12-21 15:18 發表 查看引用來源
印象中英豪有幾件好惡啃下,師兄下次唔好硬食,幾大都換😭
今日下午去英豪就惡啃了一件.睇相佢已經有點珠圓肉潤.點知佢入到房見到佢身形成個水桶咁,起碼有160磅.自己在大堂睇相點,好難開口換,唯有硬食

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-10 23:11 發表 查看引用來源

今日下午去英豪就惡啃了一件.睇相佢已經有點珠圓肉潤.點知佢入到房見到佢身形成個水桶咁,起碼有160磅.自己在大堂睇相點,好難開口換,唯有硬食
華,好似有160 ....
oh, my

倚,又話打大風
你都夠膽去

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-10 23:11 發表 查看引用來源

出號碼入黑名單啦。

引用:

平野係甘上下,你知888888多小揸啜波價?😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆