上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.2k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-11 17:33 發表 查看引用來源
平野係甘上下,你知888888多小揸啜波價?😂
888888末試過,最近去幾次佢都冇上班.
出得來玩錢唔係問題,最緊要係物有所值.
疫前係超市玩探耳妹都三幾千啦

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-11 23:38 發表 查看引用來源

888888末試過,最近去幾次佢都冇上班.
出得來玩錢唔係問題,最緊要係物有所值.
疫前係超市玩探耳妹都三幾千啦
對,  160lbs幾錢? 666指數    ?888888....八百

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-12 15:45 發表 查看引用來源
對,  160lbs幾錢? 666指數    ?888888....八百
519.  一見水桶形已冇哂mood.  指數066,上冇試

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-12 20:29 發表 查看引用來源

519.  一見水桶形已冇哂mood.  指數066,上冇試
肥婆通常多水多汁,有冇成手汁

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-13 09:54 發表 查看引用來源
肥婆通常多水多汁,有冇成手汁
我對肥膩嘢冇興趣所以都冇咩點捽下面,但捽幾下就感覺已出水

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-10 23:11 發表 查看引用來源

今日下午去英豪就惡啃了一件.睇相佢已經有點珠圓肉潤.點知佢入到房見到佢身形成個水桶咁,起碼有160磅.自己在大堂睇相點,好難開口換,唯有硬食
點食得落。。。太恐怖了😔

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-12 20:29 發表 查看引用來源

入黑名單😁不過英豪我而家都好少去

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-13 18:24 發表 查看引用來源

我對肥膩嘢冇興趣所以都冇咩點捽下面,但捽幾下就感覺已出水
呢D女想人捽佢好耐🤭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-17 17:11 發表 查看引用來源
呢D女想人捽佢好耐🤭
好多年前,褲完有個大波妹,一開始就叫我捽佢,全程我服侍佢多過佢服侍我,high到乜嘢咁,搞到我成手濕哂

引用:
原帖由 zhangan 於 2024-1-20 20:13 發表 查看引用來源
好多年前,褲完有個大波妹,一開始就叫我捽佢,全程我服侍佢多過佢服侍我,high到乜嘢咁,搞到我成手濕哂
傳說中既加騰鷹之手原來就係你😎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆