上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.2k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-21 06:15 發表 查看引用來源
傳說中既加騰鷹之手原來就係你😎
好耐無出過報告,因為太忙都無咩時間上去玩,難得早兩日有少少時間,記得有師兄介紹過一間好特別既場,一於去試下養養眼都好🤭

今次目的地係港威,個場係40樓好高,有落地玻璃係大廳睇下風境都唔錯😆沖涼環境都OK,可惜唔知佢係電話櫃壞左定長期都係咁,無得上鎖,安全感差D

係大廳睇下風境招牌動作食枝煙飲杯野先入房,眼見幾個技師經過目測中等水平唔太差,又未算好好,係時候叫部長安排技師入房養下眼先🤩

比左間算大既房我,又係落地玻璃,如果可以係玻璃窗邊砌邊睇風境都幾爽🤤

女女入黎啦,係咪好吸睛呢😆發唔發現有咩特別,感覺即時好似返返以前初初出黎玩果陣🤭女女外表就普通啦,按按下女女坐上我細佬度揸我細佬幾下,我即時起身咬佢個波回禮,再摸下佢大脾,細佬即刻硬晒,點知女女就話叫我轉身按下背😤真係頂到暈🤣過程都係手打場過程,下路女女叫我隔住底底摸,我同佢講咁摸邊有FEEL,乘機伸埋入底底裡面捽先好FEEL🤭條女係咁喂我飲奶,估唔到瘦瘦地又幾好波🤣捽到條女開始有水聲就比佢KO左😁

女女洗手返黎有D懶,無再按剩係攬住我傾計傾到落鐘,個場有麵食不過減肥中唔食咁多宵夜🤭埋單569人仔有D貴,不過真係好吸睛,感覺比光豬正好多🤤
報告完畢😎
本帖最近評分記錄
  • voking 威望 +5 精品文章 2024-1-22 02:56
  • emau1 威望 +5 惡意灌水 2024-1-21 22:33

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-21 06:44 發表 查看引用來源
好耐無出過報告,因為太忙都無咩時間上去玩,難得早兩日有少少時間,記得有師兄介紹過一間好特別既場,一於去試下養養眼都好🤭

今次目的地係港威,個場係40樓好高,有落地玻璃係大廳睇下風境都唔錯😆沖涼環境都OK,可惜唔知佢係電 ...
40樓咁高,檔次都唔同。👍🏼

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-21 06:44 發表 查看引用來源

今次目的地係港威,個場係40樓好高,有落地玻璃係大廳睇下風境都唔錯😆沖涼環境都OK,可惜唔知佢係電 ...
她的腳真是很美
有冇奶她的腳

引用:

她的背,law友同大腿,都很美
有冇親果度

40....?
地王大廈?

今運世紀。

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2024-1-22 03:33 發表 查看引用來源
今運世紀。
呢間野冇客抵九佢死,自己拿來,話說我女神去年在此工作我才九甘遠去,点知佢發微信警告女神只可做一般流程,冇高清,69点玩?成接近六百元,隔褲摸米玩,後來年輕女神做完所有客入咭數就冇做,今運在TG重自己出post介紹自己,好野不用自己介紹啦,自作自受的水會,一D不理客人要求什麼😂🤭去吾去自己考慮清楚,環境應該英豪靚好多,我疫後冇去英豪,有錯可指正😂倒米的老细🤭重申我是用家不是打手😂邊個打手大家甘醒一看就明🤭

本帖最近評分記錄
  • voking 威望 +5 我很贊同 2024-1-22 22:41

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-22 10:55 發表 查看引用來源
呢間野冇客抵九佢死,自己拿來,話說我女神去年在此工作我才九甘遠去,点知佢發微信警告女神只可做一般流程,冇高清,69点玩?成接近六百元,隔褲摸米玩,後來年輕女神做完所有客入咭數就冇做,今運在TG重自己出post介紹自己,好野不用 ...
我都係咁話
今時今日

點會仲有格底底摸
呢種低級玩意呢

引用:
原帖由 bread_butter 於 2024-1-21 17:35 發表 查看引用來源

40樓咁高,檔次都唔同。👍🏼
其實都係差唔多,只係衣著唔同🤣

引用:
原帖由 emau1 於 2024-1-21 22:33 發表 查看引用來源
她的腳真是很美
有冇奶她的腳
唔好呢方面,視覺效果係幾吸引既🤭

引用:
原帖由 emau1 於 2024-1-21 22:36 發表 查看引用來源
她的背,law友同大腿,都很美
有冇親果度

40樓....?
地王大廈?
皇庭V酒店

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆