上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.2k

引用:
原帖由 ◎MING◎ 於 2024-1-22 03:33 發表 查看引用來源
今運世紀。
前身叫今運世紀?呢間野都係有師兄介紹先知佢存在,貪佢衣著吸睛🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-22 10:55 發表 查看引用來源
呢間野冇客抵九佢死,自己拿來,話說我女神去年在此工作我才九甘遠去,点知佢發微信警告女神只可做一般流程,冇高清,69点玩?成接近六百元,隔褲摸米玩,後來年輕女神做完所有客入咭數就冇做,今運在TG重自己出post介紹自己,好野不用 ...
下,英豪我覺得環境一般,係張他他ME床吸引D

引用:
原帖由 emau1 於 2024-1-22 11:21 發表 查看引用來源
我都係咁話
今時今日

點會仲有格底底摸
呢種低級玩意呢
係囉,呢間場D技師好似都有D保守,剩係最叻喂人食奶,ONLY衣著睇得下

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-22 16:12 發表 查看引用來源
前身叫今運世紀?呢間野都係有師兄介紹先知佢存在,貪佢衣著吸睛🤭
今運世紀係另外一間,都係福田區近車公廟,26樓

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-22 16:17 發表 查看引用來源
係囉,呢間場D技師好似都有D保守,剩係最叻喂人食奶,ONLY衣著睇得下
知道黎緊天氣轉冷,尋晚拿拿淋上去玩多轉😁之後就休息下等回暖先再打算🤣無咩地方想去,去返吸睛場養養眼,試下其它女睇下係咪都咁保守先!

星期日晚個場無咩人,幾好,我鐘意靜🤭沖完涼招牌動作,食支煙飲杯野先入房,今次係飯堂坐低食煙,費事比D妹妹成日走黎問做唔做大堂,好鬼煩!

講低要求叫左部長幫我安排,因為睇相都係假相,係相簿度揀無咩意思🤭間房比上次細少少,同埋個位無上次果間私隱度高,上次果間係張床做咩出面都望唔到入黎🤤

女女入房了,衣著真係好吸睛🤩不過好奇怪,同上次果條女D衣著款差咁遠,問女女原來佢地係著私伙野返工,唔係著工衣,明晒🤣可惜偷影唔到女女今次件工衣有幾SEX😎過程都係咁,唯一美中不足就係條女黎M,唉,大姨媽到就休息啦,我最鐘意捽碟架嗎😣
完事女女洗手返黎又係攬住我無再按,呢間場D女有D懶,已經60分鐘,仲要咁懶😤我見女女唔按我就落鐘算,費事浪費時間😎

出到大廳見到有師兄食麵,仲有我好鐘意食果隻辣椒醬,又忍唔住口叫左碗,減肥計劃失敗🤣
麵就一般,不過餐肉同蛋唔錯,仲要濃邊蛋😁食飽閃人,埋單594人仔,比上次貴左,原來食麵要收錢,孤寒鬼😤報告完畢,回暖後再見😎

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-22 16:42 發表 查看引用來源
知道黎緊天氣轉冷,尋晚拿拿淋上去玩多轉😁之後就休息下等回暖先再打算🤣無咩地方想去,去返吸睛場養養眼,試下其它女睇下係咪都咁保守先!

星期日晚個場無咩人,幾好,我鐘意靜🤭沖完涼招牌動作,食支煙飲杯野先入房,今 ...
jc佢大姨媽嚟佢入房之後
應該講聲畀你聽的

你做嗰間房
對面用天文望遠鏡望過嚟
係好清楚的

引用:
原帖由 zhangan 於 2024-1-22 16:23 發表 查看引用來源
今運世紀係另外一間,都係福田區近車公廟,26樓
原來如此,我以為同一間🤔

引用:
原帖由 emau1 於 2024-1-22 19:32 發表 查看引用來源
應該講聲畀你聽的

你做嗰間房
對面用天文望遠鏡望過嚟
係好清楚的
咪就係,不過算啦,都過左去,咁我咪做左男主腳😎

引用:
原帖由 emau1 於 2024-1-22 19:32 發表 查看引用來源
應該講聲畀你聽的

你做嗰間房
對面用天文望遠鏡望過嚟
係好清楚的
好多JC吾想俾人摸都會擺條姨媽巾係度,大部份人都吾會去摸。

引用:
原帖由 voking 於 2024-1-23 02:49 發表 查看引用來源

好多JC吾想俾人摸都會擺條姨媽巾係度,大部份人都吾會去摸。
呢招對生客就應該WORK,想做熟客就難D,日日大姨媽係客都走🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆