上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.2k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-23 23:35 發表 查看引用來源
呢招對生客就應該WORK,想做熟客就難D,日日大姨媽係客都走🤣
今時今日除非相頭同身材屬超班,否則仲封下路只係自斷米路!

引用:
原帖由 陳十二 於 2024-1-24 09:08 發表 查看引用來源

今時今日除非相頭同身材屬超班,否則仲封下路只係自斷米路!
係哦,無下路摸我真係無興趣玩

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-1-24 16:55 發表 查看引用來源
係哦,無下路摸我真係無興趣玩
好耐無出POST了,浮一浮上水先,原先想去金碧海岸,可惜心儀技師仲未上班,諗起朋友講過有個技師都唔錯,咁就去試下😁

登登,今晚目的地😁位置係太平洋隔離,間場裝修同沖涼位有點舊,不過都可以接受

沖完涼諗住搵朋友介紹果個技師,點知咁岩又無返,仲諗住無咩骨運仔,只好輪牌,輪第一個,望落麻麻地,彈,第二個,外表,身型普通啦,不過算啦,廢事彈咁多,放入🤭

PART 1按得不過不失啦,都可以既,PART 2服務都唔錯,又有啜蛋蛋,不過無食腸仔,上路無試,中下路通,最爽係佢訓上黎雙腳加妹妹夾腸好有做愛FEEL,真係正,好想移下位插入去🤭最後忍唔住爆左🙈

技師洗手返黎繼續按腳按手兼按頭,好勤力,真係由頭到腳板底都按足,直至到鐘都按多陣先完場,今時今日咁既服務態度既技師真係少有,好滿意😆

出房之後做多個大堂就閃,因為只有杯麵食無興趣,埋單520人仔,有微信群減20,500人仔攪掂,價錢都算實惠😁之後行去友誼後面食牛肉牛丸宵夜就滿足返歸,報告完畢😎

回覆 1973# 羅湖之友 的帖子

之前半年C兄介紹呢間大堂劣出抵😝不過新年後吾知有冇如價

引用:
原帖由 estateman 於 2024-3-9 10:33 發表 查看引用來源
之前半年C兄介紹呢間大堂劣出抵😝不過新年後吾知有冇如價
鬆腿加59,放煙花小費就唔知有無加🙈

回覆 1975# 羅湖之友 的帖子

之前好似埋單$378⋯⋯

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-3-9 05:58 發表 查看引用來源
好耐無出POST了,浮一浮上水先,原先想去金碧海岸,可惜心儀技師仲未上班,諗起朋友講過有個技師都唔錯,咁就去試下😁

登登,今晚目的地😁位置係太平洋隔離,間場裝修同沖涼位有點舊,不過都可以接受

...
好,十分好

你彈左一個,點算多

我試過係 講褲
彈左5
X個都話怕癢的
妖,怕癢咁重乜做呢行
走去做服務員啦
x住曬

攪到個巡場走離
問我有乜唔滿意

我以後冇去呢間,了

羅湖兄
最近唔見你講
你的紅顏知己,播

引用:
原帖由 estateman 於 2024-3-9 22:13 發表 查看引用來源
之前好似埋單$378⋯⋯
睇你點玩法,如果淨鬆腿就唔係咁抵,淨鬆腿
150+59鬆腿+150小費=359
如果入房出一炮再出去鬆腿出多野就抵玩好多,
460入房+59鬆腿+150小費=669
新年前價,而家唔知有無變🤭

引用:
原帖由 emau1 於 2024-3-9 22:42 發表 查看引用來源
好,十分好

你彈左一個,點算多

我試過係 講褲
彈左5個
個X個都話怕癢的
妖,怕癢咁重乜做呢行
走去做服務員啦
阻x住曬

攪到個巡場走離
問我有乜唔滿意

我以後冇去呢間,了

羅湖兄
最近唔見你講
你的紅顏知己,播 ...
港富D房好鬼大,
不過而家裝修換左位置改左名做帝濠,
最近都好鬼忙,比較少見紅顏,
一兩星期見一次面,食下野吹吹水😁

回覆 1978# 羅湖之友 的帖子

鬆腿妓C可以入房?定兩個妓C?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆