上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.2k

回覆 1987# 羅湖之友 的帖子

加$去馬收費多少?C兄

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-3-17 05:08 發表 查看引用來源
聽講條女都算OPEN,有朋友加錢食過,我就無咩興趣,你有興趣可以試試🤭
聽日去手爆
重未決定去邊間

去主場 chim lor wan
定試下第二間好呢

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-3-17 05:08 發表 查看引用來源
聽講條女都算OPEN,有朋友加錢食過,我就無咩興趣,你有興趣可以試試🤭
頭先去手爆場
服務jC的時候
佢成日叫住
不要絲我

知唔知佢講乜

引用:
原帖由 estateman 於 2024-3-17 19:18 發表 查看引用來源
佢仲話查得好嚴去酒店房安全
如果可以釣
起碼1500人仔起
朋友之前試過千五上佢屋企,包幾多Q就唔知啦🤣

引用:
原帖由 estateman 於 2024-3-18 08:59 發表 查看引用來源
幸好沒應𠄘去、原來還有房租
我估佢應該係自己租左間房做生意🤔
唔想比會所食中介費,未必要房錢,當然問清楚最好🤭

引用:
原帖由 emau1 於 2024-3-18 22:48 發表 查看引用來源
聽日去手爆
重未決定去邊間

去主場 chim lor wan
定試下第二間好呢
轉場有新鮮感,但又要預谷氣,有時都會有驚喜,
唔轉場就悶D,但始終係相熟,服務有保證🤣🤣
疫情後我自己比較貪新鮮,或者未預到一個技師可以令我乖乖只搵佢,所以都周圍試下玩下,試到比較好既果排就搵佢密D🤭

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2024-3-21 05:51 發表 查看引用來源
轉場有新鮮感,但又要預谷氣,有時都會有驚喜,
唔轉場就悶D,但始終係相熟,服務有保證🤣🤣
疫情後我自己比較貪新鮮,或者未預到一個技師可以令我乖乖只搵佢,所以都周圍試下玩下,試到比較好既果排就搵佢密D🤭 ...
我因為少上去,瀨嘢跌錢事少,山長水遠白行一趟事大,所以好少試菜,多數都係固定揾一個相熟嘅技術,仲會跟佢轉塲,到上岸至轉另一個,不過亦會間中試一試口啤好嘅技師......

疫情後相熟已經上咗岸,金碧777揾得最多,可惜過年後又上埋岸.......而家較滿意嘅得番前迎君孖八,服務好又好雙乳,不過佢做咗多年,係中女技師一名......😅

引用:
原帖由 陳十二 於 2024-3-21 09:16 發表 查看引用來源

我因為少上去,瀨嘢跌錢事少,山長水遠白行一趟事大,所以好少試菜,多數都係固定揾一個相熟嘅技術,仲會跟佢轉塲,到上岸至轉另一個,不過亦會間中試一試口啤好嘅技師......

疫情後相熟已經上咗岸,金碧777揾得最多,可惜 ...
777咁快上岸?
佢好後生下炸播

我計過
一個jc如果上一個鐘
同公司對分,佢law 200

當佢一日做7個鐘
即係當1500

當佢做20日一個月
咁佢有3皮野一個月

當佢用一半收入
15,000一個月
一年可以草起18

佢要做6
先夠100萬買樓啊

引用:
原帖由 emau1 於 2024-3-21 22:06 發表 查看引用來源
777咁快上岸?
佢好後生下炸播

我計過
一個jc如果上一個鐘
同公司對分,佢law 200

當佢一日做7個鐘
即係當1500日

當佢做20日一個月
咁佢有3皮野一個月

當佢用一半收入
草15,000一個月
一年可以草起18萬

佢要做 ...
你條數太保守嘞,而家普通JC都有三皮個月,一般JC提成有二百幾,紅牌提成應該有二百八甚至三百以上,當佢一日上八個鐘,成二千幾一日,一個月放五日假都有六皮嘢一個月,而且紅牌日日爆鐘兼OT,閒閒地7/8皮一個月,如果唔大洗,做兩年已經可以買到層樓!

回覆 1998# emau1 的帖子

囡囡有質素、好多兵奉獻物資😝以前D同事溝正骨妹、經常聽到佢話囡壞電話、跌電話
家人有急病😝😝😝

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆