上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  279.6k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-23 06:16 發表 查看引用來源
好彩返黎時間岩岩好,而家落緊大雨🙈40132788
同老友去向西食燒烤,飲下酒,昅下向西妹,點知條街靜過鬼,比初通關時靜好多

係條路闊左一話太少人所以覺得闊,以前晚晚人來人往既地方如今變成咁🥲唔好話睇女,仔都無得睇 ...
我凈係記得
向西 永美姿

好多年前
我比家用一個江西女人
跟住我定期上佢到
行埋

佢就係住係向西村

之後

都試過
羅湖村
湖貝村

引用:
原帖由 江湖小魚兒 於 2023-5-23 10:27 發表 查看引用來源
舌尖上的深圳,但有FD試過幫女女口完後真菌感染牙肉,要換晒假牙,真的不敢隨便找女女口。
要同囡濑閪.要備漱口水

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-25 00:04 發表 查看引用來源
之後

都試過
羅湖村
湖貝村
咩女都比師兄你收晒啦😁

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-25 03:27 發表 查看引用來源
咩女都比師兄你收晒啦😁
呢排上去都係小D揼骨,朋友尋晚中招話查得好嚴下,叫我唔好玩咁多🤣

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-25 16:01 發表 查看引用來源
呢排上去都係小D揼骨,朋友尋晚中招話查得好嚴下,叫我唔好玩咁多🤣
你朋友
去邊間呢?
佢係做緊真正按摩
..............

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-25 16:01 發表 查看引用來源
都話叫你去大埸,你去D细危险埸一定死,去左甘多年,只遇過一次著消防安全燈,但吾见有人查,因為可能查一楼,二楼冇事,另一次刚到冲凉話查消防,冲完凉出去鬼影冇一隻,另外以前我一个月唱幾晚通宵歌仔又酒又囡囡,未見查消防😁细埸去來把鬼,贪中女光猪就冇計,大埸也有年轻光猪行動的😁

引用:
原帖由 emau1 於 2023-5-25 23:35 發表 查看引用來源
你朋友
去邊間呢?
佢係做緊真正按摩
定..............
佢去左金泉灣玩,岩岩埋牙就著燈🤭

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-26 00:50 發表 查看引用來源
都話叫你去大埸,你去D细危险埸一定死,去左甘多年,只遇過一次著消防安全燈,但吾见有人查,因為可能查一楼,二楼冇事,另一次刚到冲凉話查消防,冲完凉出去鬼影冇一隻,另外以前我一个月唱幾晚通宵歌仔又酒又囡囡,未見查消防😁细埸去 ...
咁師兄幾好運,我好過好多場都試過入黎查房,大D既場平安,富臨,陽光以前都有試過直入查房,有次試過係間細場,我間房走鬼燈壞左,我起緊鬼鼠機,只見到窗口有人望入黎,好在無衝入黎,如果唔係死緊,揼完先知望入黎果個係公安🙈

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-26 05:15 發表 查看引用來源
咁師兄幾好運,我好過好多場都試過入黎查房,大D既場平安,富臨,陽光以前都有試過直入查房,有次試過係間細場,我間房走鬼燈壞左,我起緊鬼鼠機,只見到窗口有人望入黎,好在無衝入黎,如果唔係死緊,揼完先知望入黎果個係公安🙈 ...
師兄講得冇錯,冇喺大塲遇過公安巡查唔等於冇查,只係好彩未撞中,我都親身經歷過喺富臨被爆房門,大塲揾到錢,交嘅平安稅高,就自然查得比細塲少,但唔係完全唔查,芙仔夠硬淨嘞掛?咪一樣拉過人番公安局!

每個人可以承擔嘅風險都唔同,有人甚至擰5日食宿都冇問題,自己因應能力決定咩時候去唔去!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆