上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  279.6k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-26 05:15 發表 查看引用來源
咁師兄幾好運,我好過好多場都試過入黎查房,大D既場平安,富臨,陽光以前都有試過直入查房,有次試過係間細場,我間房走鬼燈壞左,我起緊鬼鼠機,只見到窗口有人望入黎,好在無衝入黎,如果唔係死緊,揼完先知望入黎果個係公安🙈 ...
我識D技C日日上班冇捉過,你估你在骨埸時間多定他们😁

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-26 10:12 發表 查看引用來源

師兄講得冇錯,冇喺大塲遇過公安巡查唔等於冇查,只係好彩未撞中,我都親身經歷過喺富臨被爆房門,大塲揾到錢,交嘅平安稅高,就自然查得比細塲少,但唔係完全唔查,芙仔夠硬淨嘞掛?咪一樣拉過人番公安局!

每個人可以承擔嘅 ...
深圳疫情前,年年日日打大風,嚴打,试问你驚幾多?最安全留港消费,反正骨妹係人才,也來了香港工作✌️👍💪通街泊車日日炒牌,亂過马路又罚款,但日日好多車亂泊亂過马路😂當然吾犯法最好的,留在家中睇三上最佳😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-26 10:29 發表 查看引用來源
深圳疫情前,年年日日打大風,嚴打,试问你驚幾多?最安全留港消费,反正骨妹係人才,也來了香港工作✌️👍💪通街泊車日日炒牌,亂過马路又罚款,但日日好多車亂泊亂過马路😂當然吾犯法最好的,留在家中睇三上最佳😂 ...
呢個世界唔係得一把尺嘅!

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-26 10:22 發表 查看引用來源
我識D技C日日上班冇捉過,你估你在骨埸時間多定他们😁
成個深圳保守估計超過十萬個囡囡,完全冇技師俾人捉過?囡囡要揾食驚都要上班,就算係細塲,計落拉中嘅機會率都係低.
不過師兄們係上去玩,有人渺然一身無畏無懼,但亦有人一晚唔番屋企交人就家變,對於呢d師兄嚟講,唔怕一萬,最怕萬一............羅湖兄都係好心温馨提示大家一聲,最終都係自己風險,自己評估同管理,去唔去睇自己!

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-26 10:41 發表 查看引用來源

成個深圳保守估計超過十萬個囡囡,完全冇技師俾人捉過?囡囡要揾食驚都要上班,就算係細塲,計落拉中嘅機會率都係低.
不過師兄們係上去玩,有人渺然一身無畏無懼,但亦有人一晚唔番屋企交人就家變,對於呢d師兄嚟講,唔怕 ...
直接買全中包技師出去玩,唱歌~酒吧喝酒夠安全💪疫情前我的作风😜💪

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-5-26 11:00 發表 查看引用來源
直接買全中包技師出去玩,唱歌~酒吧喝酒夠安全💪疫情前我的作风😜💪
你呢個玩法就安全度99.999999%👍🏻.......不過我玩唔起!😆

引用:
原帖由 陳十二 於 2023-5-25 19:12 發表 查看引用來源

你呢個玩法就安全度99.999999%👍🏻.......不過我玩唔起!😆
酒店一樣有人查房,半夜拍門你見過未?
鳩噏當秘笈你又信。

引用:
原帖由 reddoor 於 2023-5-26 14:05 發表 查看引用來源

酒店一樣有人查房,半夜拍門你見過未?
鳩噏當秘笈你又信。
當然知,不過全中國去哂旅游未遇上過,聽過以前睡睡下床边有酒店人员,幾年前帶小姐回酒店,前台報寸公安捉人,因為罚款好多,台商罚幾十皮,冇錢坐超过一个月,要佢條妈咪女下海救佢,在國內什么事情也可以發生😜

去全中國各地旅遊酒店最能遇上係門外底送上叫雞咭片,應該係多過遇上公安查房😂😜

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-5-26 05:15 發表 查看引用來源
咁師兄幾好運,我好過好多場都試過入黎查房,大D既場平安,富臨,陽光以前都有試過直入查房,有次試過係間細場,我間房走鬼燈壞左,我起緊鬼鼠機,只見到窗口有人望入黎,好在無衝入黎,如果唔係死緊,揼完先知望入黎果個係公安🙈 ...
細場,得鬼鼠

邊間

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆