上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  277.5k

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-26 22:56 發表 查看引用來源
我見你皇岡過關
冇理由走返去 lo wu

所以同你肯定一下

話時話
呢間場,疫情前
都好多c兄講呢間場的
有名你叫羅湖友😁因為我通常深夜出發,只有皇崗關可以過,皇崗附近又唔知有咩正機場,所以打的返羅湖玩😂其實都係幾分鐘車程,唔係好遠☺️

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-27 05:05 發表 查看引用來源

有名你叫羅湖友😁因為我通常深夜出發,只有皇崗關可以過,皇崗附近又唔知有咩正機場,所以打的返羅湖玩😂其實都係幾分鐘車程,唔係好遠☺️
皇崗去羅湖幾分鐘,25到3O元的士唔得

引用:
原帖由 emau1 於 2023-2-26 22:56 發表 查看引用來源
我見你皇岡過關
冇理由走返去 lo wu

所以同你肯定一下

話時話
呢間場,疫情前
都好多c兄講呢間場的
呢間場疫情前我都好鐘意去,因為當時好多場都轉左著運動褲,但佢地D技師仲係著裙🤤地板床又大又舒服,又有專車接送皇崗,岩晒我,價錢貴少少但都值,不過而家轉埋著褲,時間又得60分鐘🥴感覺唔知點咁,

以前好鐘意搵呢個妹妹仔,可惜佢轉左早班😂

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-27 05:28 發表 查看引用來源
睇你去邊,如果太平洋果邊係25-30,都好準,因為我有時去洪湖都係經太平洋果條路去,都係跳到25左右

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-2-27 05:58 發表 查看引用來源

呢間場疫情前我都好鐘意去,因為當時好多場都轉左著運動褲,但佢地D技師仲係著裙🤤地板床又大又舒服,又有專車接送皇崗,岩晒我,價錢貴少少但都值,不過而家轉埋著褲,時間又得60分鐘🥴感覺唔知點咁,40120433

以前好鐘意搵呢個 ...
早班啱我呀, 幾號呀?

引用:
原帖由 西九理性的羊羊 於 2023-2-27 05:28 發表 查看引用來源
我福田口岸去美城18蚊. 羅湖去沙W天橋38蚊. 皇崗一條賓河大道直到太平洋.25差不多啦. 夜晚少車10分鐘內可以. 我沙咀去羅湖20分鐘40蚊之內.

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-27 08:46 發表 查看引用來源

早班啱我呀, 幾號呀?
工號000,服務一般,不過手勢唔錯,相頭都OK😁

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-2-27 08:52 發表 查看引用來源

我福田口岸去美城18蚊. 羅湖去沙W天橋38蚊. 皇崗一條賓河大道直到太平洋.25差不多啦. 夜晚少車10分鐘內可以. 我沙咀去羅湖20分鐘40蚊之內.
夜晚十一点後要加3,25元一定唔得

有冇師兄去羅湖口岸附近富X?

引用:
原帖由 中午進擊的巨人 於 2023-2-27 19:16 發表 查看引用來源
有冇師兄去羅湖口岸附近富X?
執左二年幾啦😂D女走哂去喜悅🙄不會再開😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆