上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  277.7k

回覆 120# raymond88 的帖子

沉船一萬執身彩了、點刀好過越踩越深

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-3 05:06 發表 查看引用來源
比靚女叫左上去話有野傾食宵夜,用美食誘惑我😂去到皇巴站又微信我話肩膊累又未肚餓,去太平洋按下先食宵夜,咁就太平洋等啦。。

其實我唔係咁鐘意去呢間場,我自己揀皇室或夏威夷都唔會去呢間,不過朋友鐘意去,無計😂唔知係咪 ...
華,羅湖c
你既女性友人衣家做盛行呢

佢老母同表哥泥香港玩
又要你攪掂佢
係米你出錢先,佢比唔比返你先

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 22:18 發表 查看引用來源
我識左一個技師十年, 但佢疫情問我借錢, 借左一萬, 借完就走左佬, 搵唔番佢了
咁都有既
識左10年喎,咁樣對你
真係毫無情義

通常借錢俾技師都預咗好難有得還,多數錢債肉償.

回覆 124# ngtungsee 的帖子

不會有借、只有比
另外借錢比妓C
通常已經沉船🤣

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-4 23:38 發表 查看引用來源
不會有借、只有比
另外借錢比妓C
通常已經沉船🤣
駛幾錢在她身上要取突,技師信得過 豬乸會上樹😂

回覆 126# 九哥哥 的帖子

其實深圳劏蛇妓C估計收入有兩皮附近或以上
沉船響囡度根本糸負擔
除非囡真係冧你

回覆 126# 九哥哥 的帖子

原來英豪週五六在房間訓要加一個鐘$519
才可以訓覺⋯⋯
沒太多客也不可以

附件

引用:
原帖由 raymond88 於 2023-3-4 22:18 發表 查看引用來源
我識左一個技師十年, 但佢疫情問我借錢, 借左一萬, 借完就走左佬, 搵唔番佢了
咁慘,唉,關於技師,金錢上都係保守D好,除非好信得過☺️

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 01:18 發表 查看引用來源
原來英豪週五六在房間訓要加一個鐘$519
才可以訓覺⋯⋯
沒太多客也不可以
甘伏街🙄怪不得冇客,疫情前我常常去,那時沒有任何 規定,真係趕客,今年末完過😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆