上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.5k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 07:36 發表 查看引用來源
曾未受污染就係親她妹妹會面红红,嘆呢D最爽,现在還在英豪~芙蓉~平安~喜悅工作,其他未歸位👍💪疫情後所有技師看錢大個天,因為三年冇乜生意可做😏其實大家諒解的。 ...
今晨響英豪好多客刀問點解響房訓
要加一個鐘¥519咁狼死⋯⋯離普
重點糸大堂位刀冇點訓

引用:
原帖由 estateman 於 2023-3-5 17:15 發表 查看引用來源

今晨響英豪好多客刀問點解響房訓
要加一個鐘¥519咁狼死⋯⋯離普
重點糸大堂位刀冇點訓
就係佢D房環境一流,個個訓哂入去点做生意?大堂做?人多自然有要求👏

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-3-5 07:25 發表 查看引用來源
這是你們一個缘份
要多珍惜對方
一齊過,分手過,好難再重來,緣份可能已經盡頭,希望友誼還可以長久☺️

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 07:36 發表 查看引用來源
曾未受污染就係親她妹妹會面红红,嘆呢D最爽,现在還在英豪~芙蓉~平安~喜悅工作,其他未歸位👍💪疫情後所有技師看錢大個天,因為三年冇乜生意可做😏其實大家諒解的。 ...
師兄果然係識玩之人😁係啊,感覺疫情後技師睇錢睇重左,可能山窮水盡吧

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-5 18:42 發表 查看引用來源
師兄果然係識玩之人😁係啊,感覺疫情後技師睇錢睇重左,可能山窮水盡吧
人生短暫🐱正~邪也一定要玩下👍💪

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 20:46 發表 查看引用來源
人生短暫🐱正~邪也一定要玩下👍💪
真係咩都要試下,好後悔未試過以前東莞天堂選妃🤤

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-5 04:07 發表 查看引用來源
佢做左兩年技師就上岸轉左做正行,而家同我同行打風流工😂佢係醒目女,搵到錢又唔會駛,好快儲到唔少錢,如果可以我真係好想包起佢地呢程旅行費用,因為以前我真係欠佢家人太多,唔鐘意有虧欠人地既感覺🥴

以前我成日上佢屋企痴 ...
知恩報德,好同意你做法。
如能力可及,當然到港後消費一切包起啦。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-5 22:35 發表 查看引用來源

真係咩都要試下,好後悔未試過以前東莞天堂選妃🤤
我好彩趕到尾班車幾年😂以前常平花街超過二千條女任你選,的媽咪成日捉我們手即埸揸囡囡對波,話係真波來,170毛特身型正到暈👏💪

引用:
原帖由 voking 於 2023-3-5 22:57 發表 查看引用來源

知恩報德,好同意你做法。
如能力可及,當然到港後消費一切包起啦。
是的,人與人之間需要真誠,感情先可以長久,當然要揀對象,唔係人人都可以真誠對待😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-3-5 23:05 發表 查看引用來源
我好彩趕到尾班車幾年😂以前常平花街超過二千條女任你選,的媽咪成日捉我們手即埸揸囡囡對波,話係真話來,170毛特身型正到暈👏💪
你就好,我初初北上既時候係上下沙名雅濤果個年代,果時都好正,3百人仔左右又按又入隧道,D女質素都唔錯架,而家無晒呢支歌,或者有都此價不再🤣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆