上一頁下一頁
發新話題

羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
2.0k  278.5k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-5 22:35 發表 查看引用來源

真係咩都要試下,好後悔未試過以前東莞天堂選妃🤤
簡直係天堂
我那時好似返工咁
每個禮拜六都要上去zmt一次
有陣時,要加班一天添

真係唔知邊個契第
發明左東管SN呢個驚天地既玩意

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-6 21:43 發表 查看引用來源
簡直係天堂
我那時好似返工咁
有陣時,要加班一天添

真係唔知邊個契第
還記得那時囡囡多到眼花撩亂,仲要俾多一百多個陪訓囡玩雙飛

引用:
原帖由 emau1 於 2023-3-6 21:43 發表 查看引用來源
簡直係天堂
我那時好似返工咁
有陣時,要加班一天添

真係唔知邊個契第
果陣聽返D師兄講上左去真係唔願返香港🤭

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2023-3-6 21:53 發表 查看引用來源

還記得那時囡囡多到眼花撩亂,仲要俾多一百多個陪訓囡玩雙飛
唔好講拿,唔好講拿,我已經眼有淚光了🥺🥺🥺

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-6 23:57 發表 查看引用來源
唔好講拿,唔好講拿,我已經眼有淚光了🥺🥺🥺
身痕又要上去R下😁目標芺仔,洪湖2選1,不過而家真係對機場興趣大減,所以最後都係揀洪湖

我又黎啦😂按摩過程果D都係照舊啦,閒日黎少人好多,聽技師講假期要排隊攞房😅

今日按完宵夜唔想食粥,決定叫最愛既串燒外賣😋一入房鬆腿時叫定,鬆完就岩岩好到步食得,正啊!

可惜始終係外賣無即場食咁正,不過都OK,D蠔都好大隻😋80人仔送埋上黎仲想點😁大細佬食飽又返歸囉,一次過滿足晒按,出,食三個願望夠晒盡慶,成程北上之旅連煙錢,車錢駛費900港幣左右!其實都唔平😂唔緊要啦,最緊要開心者🍻

呢幾日應該唔上去,要留守香港服侍公主😅通關一個月北上娛樂費超晒支😂

引用:
原帖由 羅湖之友 於 7-3-2023 03:35 發表 查看引用來源
身痕又要上去R下😁目標芺仔,洪湖2選1,不過而家真係對機場興趣大減,所以最後都係揀洪湖

我又黎啦😂按摩過程果D都係照舊啦,閒日黎少人好多,聽技師講假期要排隊攞房😅

今日按完宵夜唔想食粥,決 ...
到時可以分享朋友樂!

引用:
原帖由 有團火的三行仔 於 2023-3-7 07:18 發表 查看引用來源
到時可以分享朋友樂!
而家做緊阿四,估唔到香港酒店都幾爆下😅佢表哥話想睇驗下香港唱K既環境,真係估佢唔到😂

回覆 155# 羅湖之友 的帖子

上房鬆腿小費是多少?

回覆 155# 羅湖之友 的帖子

洪湖正定邪?收費如何?

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-3-7 03:35 發表 查看引用來源

今日按完宵夜唔想食粥,決 ...
師兄,請問洪湖在那兒,收費如何,可有技師推介?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆